Stockholm
+46 8 545 899 30
Göteborg
+46 31 15 73 00
Malmö
+46 40 12 38 10

Aktuella uppdrag

Mennesker, der gør en forskel

Flere af Sveriges og Nordens største virksomheder bruger Bohmans Netværk, når de skal finde ledere og nøglepersoner, der skal være med til at sikre virksomhedens fremtid.

Vi rekrutterer ledere, specialister og andre nøglepersoner inden for reklame og markedsføring samt salg, digital, information og PR  og det har vi
gjort i 15 år.

Kunderne er i mange tilfælde globale aktører, der efterspørger tjenester, som ligger helt ude på grænsen af, hvad markedet kan tilbyde. Men vi samarbejder også med en lang række mindre og mellemstore virksomheder og nystartede firmaer. Uanset hvem kunden er, stræber vi altid efter at gøre en forskel for din virksomhed  også på bundlinjen.

Vi arbejder ud fra overbevisningen om, at det enkelte menneske har enorme muligheder for at skabe konkurrencemæssige fordele, som er svære at kopiere. Det er individerne og samspillet i gruppen, der tæller.

Vi leverer den støtte, som lederen, personaledirektøren, den administrerende direktør, bestyrelsen eller ejeren har brug for i forbindelse med en rekruttering. Vi har både modet og den nødvendige viden til at stille spørgsmål. Og det er vores job at gøre det  igen og igen og igen.

Størstedelen af vores opgaver er repeat business  det vil sige kunder, der vender tilbage, takket være vores unikke netværk og systematiske arbejdsmetoder.

Velkommen til Bohmans Netværk i Stockholm, Göteborg, Malmö og København og vores partnere i Helsinki og Oslo. Både hvis du har brug for en forskel  eller hvis du er den, der kan skabe den.
 

 
 

Copyright 2015

Bohmans Nätverk

Pictures by Getty Images

Sitemap