Stockholm
+46 8 545 899 30
Göteborg
+46 31 15 73 00
Malmö
+46 40 12 38 10

Aktuella uppdrag

Podcast

Avsnitt 11

Johanna Andrén, vice marknadschef för Ikea Sverige möter Erik Haglöf, Bohmans Nätverks vd. Samtalet tar avstamp i Bohmans rapport om Framtidens Marknadsorganisation, med ökad marknadstransparens och en digitalisering som genomsyrar det mesta.

Lyssna på podden här »


Avsnitt 10

Thomas Kusoffsky, vd och marknadschef på Smarteyes möter Erik Haglöf, Bohmans Nätverks vd i en dialog om de tydligaste trenderna just nu. En av dem är att långa strategiprocesser har fått sin motpol i snabba kampanjer som kan behöva ändras dagligen, med nya yrkesroller som växer fram parallellt.

Lyssna på podden här »


Avsnitt 9

Trender kommer, trender går, vissa består. I podcast nr nio möts Bohmans Nätverks vd Erik Haglöf och Monica Förster, grundare och Creative Director för Monica Förster Design Studio. Samtalet kretsar kring hennes arbete, ledarskap, makt och normer. Hon bryter ständigt ny mark och vågar röra sig där ingen har varit, senast mötet mellan samiska och bosniska hantverkstraditioner i Beyond Black. Hon bjuder också på råd, hur du ska göra din karriär.

Lyssna på podden här »


Avsnitt 8

Bohmans Nätverks vd Erik Haglöf möter SEBs kommunikationsdirektör Viveka Hirdman Ryrberg i ett samtal om framtidens marknadsorganisation, makt och ledarskap. Vi börjar i nuet där hon berättar om marknadsavdelningens position på SEB idag. Marknadsavdelningen har transformerats till följd av digitaliseringen och kopplingarna till andra viktiga avdelningar som sälj, IT, produktutveckling & FoU förändras.

Lyssna på podden här »


Avsnitt 7

Elizabeth Walentin och Olle Wästberg samtalar med Erik Haglöf om det amerikanska presidentvalet, vad valet handlade om, kandidaterna, likheterna och skillnaderna med svenska val samt hur valutgången kan påverka oss i Sverige och resten av världen. Podden handlar också om ledarskapet i politiken, makten samt de normer och system som dikterar villkoren i den politiska världen. Den som själv vill göra politisk karriär får handfasta tips.

Lyssna på podden här »


Avsnitt 6

Björn Larsson i ett samtal med Erik Haglöf om COOPs transformation, marknadsföring och hans syn på ledarskap, makt och normer som påverkar din karriär mer än du tror. Han ger oss också tips på hur du förbättrar dina egna karriärmöjligheter. Björn är Affärsområdesdirektör Marknad och med i ledningsgruppen.

Lyssna på podden här »


Avsnitt 5 – människor och förändring

Temat för Bohmans Ledares femte podd är människor och förändring. Erik Haglöf möter superpsykologerna Johan Grant och Jonas Mosskin som båda arbetar på Organisationspsykologerna. Vi borrar i kommunikationssamhällets, stress och press. Samtalet kretsar också kring individen och gruppen vid rekrytering.

Lyssna på podden här »


Avsnitt 4 – normer, fördomar och stereotyper vid rekrytering

I panelen:
Seher Yilmaz, ordförande i Rättviseförmedlingen
Erik Modig, forskare inom marknadsföring, Handelshögskolan i Stockholm
Yvonne Sörensen, vd Stureplansgruppen Hotel
Moderator: Erik Haglöf

Lyssna på podden här »


Avsnitt 3

I tredje avsnittet av Bohmans Ledare möter vi Lottie Knutsson, tidigare kommunikationsdirektör inom Fritidsresor som idag sitter i styrelsen för ett flertal bolag bl a H&M, Stena Line och Cloetta i ett öppenhjärtligt samtal med Erik Haglöf, Bohmans Nätverks vd.

Lyssna på podden här »


Avsnitt 2

I andra avsnittet möter vi Lars-Johan Jarnheimer, Tele2:s tidigare koncernchef numera aktiv i ett flertal styrelser bl a INGKA-Holding (moderbolag till Ikea), Gina Azaric, marknadsdirektör på Tre och Johan Kristiansson, marknadsdirektör på Live Nation (tidigare bl a vd för underhållningsspelsföretaget Starbreeze) samt Erik Haglöf, vd Bohmans Nätverk.

Lyssna på podden här »


Första avsnittet

I första avsnittet av Bohmans Ledare möter vi Bohmans Nätverks vd Erik Haglöf i ett spännande samtal med Per Schlingmann och Leif Pagrotsky om hur dagens krav på ledarskap inom politiken ser ut.
Är kraven på Stefan Löfven annorlunda ut än för Anna Kinberg Batra?
Samtalet kretsar också kring ett växande mediatryck och hur talangmarknaden ser ut inom politiken. Kan företagen lära sig något av den politiska världen och tvärtom?

Lyssna på podden här »

 
 

Copyright 2015

Bohmans Nätverk

Pictures by Getty Images

Sitemap