Stockholm
+46 8 545 899 30
Göteborg
+46 31 15 73 00
Malmö
+46 40 12 38 10

Aktuella uppdrag

Pressmeddelanden

Karin Teljstedt blir ny vice vd på Bohmans Nätverk

15 mars, 2017

Bohmans Nätverk växer och anställer nu Karin Teljstedt som ny vice vd. Hon kommer senast från en roll som senior rekryteringskonsult på Academic Search. Karin har jobbat med flera starka konsumentvarumärken och har både rekryterat och själv haft ledande roller på kundsidan. (mer…)

Bohmans Nätverk bildar nytt globalt rekryteringsnätverk

4 januari, 2016

Nu bildas ett av världens största rekryteringsnätverk inom marknad, kommunikation och
digitala tjänster. 13 olika rekryteringsbyråer i åtta länder går ihop och blir tillsammans det
globala nätverket Talent Territory. Bohmans Nätverk är en av stiftarna och blir den svenska delen av Talent Territory. Det innebär att kandidater som är intresserade av internationella jobb nu kan vända sig till Bohmans. (mer…)

Årets branschbytare i Sverige 2015: Krister Mossberg

16 oktober, 2015

Priset Årets branschbytare 2015 går till Krister Mossberg. Krister har lämnat en framgångsrik karriär inom medieindustrin för en världsledande tillverkare av batteriladdningslösningar i Vikmanshyttan i hjärtat av Dalarna. Priset delades ut under torsdagskvällen av rekryteringsföretaget Bohmans Nätverk på tidningen Resumés gala Sveriges Bästa Marknadschefer. Syftet är att uppmuntra fler att våga bryta normer och konventioner på arbetsmarknaden. (mer…)

Bohmans Nätverk värvar Ebba Hultkvist Stragne

7 oktober, 2015

– Jag ser verkligen fram emot att jobba både med rekrytering inom kommunikation och att ansvara för pr- och marknadsfrågor. Bohmans är välkända i branschen, har ett gott rykte och strävar efter att utmana normer och konventioner, vilket tilltalar mig, säger Ebba Hultkvist Stragne. (mer…)

 
 

Copyright 2015

Bohmans Nätverk

Pictures by Getty Images

Sitemap