Stockholm
+46 8 545 899 30
Göteborg
+46 31 15 73 00
Malmö
+46 40 12 38 10

Aktuella uppdrag

Pressmeddelanden

Cecilia Schön Jansson blir en del av Bohmans Nätverk

17 oktober, 2017

Bohmans Nätverk växer och satsar stort på affärsområdet PR och kommunikation. Nu startar bolaget ett samarbete med Cecilia Schön Jansson, som senast var vd för Sveriges Kommunikatörer. Hon har även erfarenhet av flera kommunikationsdirektörsroller från storbolag som bland andra Trygg Hansa, Skanska, Alecta och Saab.

Att rekrytera människor till ledande roller inom kommunikation är något jag brinner för. Nu ser jag fram emot att fortsätta göra det tillsammans med Bohmans Nätverk. Jag är en tidigare kund och har alltid imponerats av deras professionella och prestigelösa samarbete, säger Cecilia Schön Jansson.

Cecilia startade sin karriär på SAS och Ericsson. Hon har därefter varit kommunikationsdirektör på Trygg Hansa, Skanska, Alecta och Saab. Hennes senaste roll var som vd för Sveriges Kommunikatörer. På Bohmans kommer hon att vara inriktad på chefsrekryteringar inom PR och kommunikation.

– Vi är otroligt glada över samarbetet med Cecilia. Hon har värdefull erfarenhet av både rekryteringar och ledande befattningar inom kommunikation. Dessutom har hon arbetat på stora, välkända och komplexa bolag. I dagens snabbrörliga och transparenta medielandskap blir det allt viktigare med kommunikativ kompetens på ledningsnivå – där kan vi vara med och bidra, säger Ebba Stragne, affärsområdesansvarig för rekryteringar inom PR och Kommunikation på Bohmans.

Bohmans affärsområde PR och kommunikation befinner sig i stark tillväxt med flera konsulter inom området. Ebba Stragne, som har en bakgrund som PR-konsult, ansvarar för affärsområdet och Erik Haglöf, som är fokuserad på seniora ledningsroller inom kommunikation, har arbetat med den typen av rekryteringar sedan början av 2000 – talet. Bolaget har också nyligen anställt Tanja Musazai i rollen som PR Coordinator & Researcher. Tanja har en bakgrund från eventbyrån Subito samt pr-byrån Hallvarsson & Halvarson.

Bohmans rekryterar chefer och specialister inom hela kommunikationsområdet. Till de vanligaste rollerna hör marknads-, kommunikations- och försäljningschefer. Bolaget har i dag tolv konsulter med kontor i Stockholm, Göteborg och Öresundsområdet.

För mer information:

Pressbilder på Cecilia finns här. Vänligen ange fotografens namn vid publicering. Foto: Kristofer Samuelsson Photography

Cecilia Schön Jansson, senior rekryteringskonsult Bohmans Nätverk
070-560 42 51
cecilia.schon.jansson@bohmans.com

Ebba Stragne, affärsområdesansvarig PR & Kommunikation Bohmans Nätverk
076-800 98 08
ebba.stragne@bohmans.com

Erik Haglöf, vd och en av bolagets ägare Bohmans Nätverk
070-844 11 60
erik.haglof@bohmans.com

Karin Teljstedt blir ny vice vd på Bohmans Nätverk

15 mars, 2017

Bohmans Nätverk växer och anställer nu Karin Teljstedt som ny vice vd. Hon kommer senast från en roll som senior rekryteringskonsult på Academic Search. Karin har jobbat med flera starka konsumentvarumärken och har både rekryterat och själv haft ledande roller på kundsidan. (mer…)

Bohmans Nätverk bildar nytt globalt rekryteringsnätverk

4 januari, 2016

Nu bildas ett av världens största rekryteringsnätverk inom marknad, kommunikation och
digitala tjänster. 13 olika rekryteringsbyråer i åtta länder går ihop och blir tillsammans det
globala nätverket Talent Territory. Bohmans Nätverk är en av stiftarna och blir den svenska delen av Talent Territory. Det innebär att kandidater som är intresserade av internationella jobb nu kan vända sig till Bohmans. (mer…)

Årets branschbytare i Sverige 2015: Krister Mossberg

16 oktober, 2015

Priset Årets branschbytare 2015 går till Krister Mossberg. Krister har lämnat en framgångsrik karriär inom medieindustrin för en världsledande tillverkare av batteriladdningslösningar i Vikmanshyttan i hjärtat av Dalarna. Priset delades ut under torsdagskvällen av rekryteringsföretaget Bohmans Nätverk på tidningen Resumés gala Sveriges Bästa Marknadschefer. Syftet är att uppmuntra fler att våga bryta normer och konventioner på arbetsmarknaden. (mer…)

Bohmans Nätverk värvar Ebba Hultkvist Stragne

7 oktober, 2015

– Jag ser verkligen fram emot att jobba både med rekrytering inom kommunikation och att ansvara för pr- och marknadsfrågor. Bohmans är välkända i branschen, har ett gott rykte och strävar efter att utmana normer och konventioner, vilket tilltalar mig, säger Ebba Hultkvist Stragne. (mer…)

 
 

Copyright 2015

Bohmans Nätverk

Pictures by Getty Images

Sitemap