Account Director (föräldravikariat)

The&Partnership Nordics är en byrå som är skapad för en ny tid; datadriven, snabbfotad och kundnära. Vi ingår i ett internationellt nätverk med syskonbyråer runtom hela Europa och flera världsdelar med en hub i London som vi jobbar tätt och integrerat med.
Vi levererar fullservicelösningar inom strategi, reklam, digitalt, content, media och produktion till våra kunder som består av allt från stora internationella varumärken till mindre lokala aktörer. Vi är en ung byrå i Norden med ett 30-tal personer på Stockholmskontoret och drygt 70 i hela det nordiska teamet. 
Vårt kontor ligger centralt beläget i Stockholm på Birger Jarlsgatan men självklart är vi öppna för flexibla arbetsmöjligheter med en mix av både hemmaarbete och kontor, nu och i framtiden. 

The&Partnership Nordics behöver nu en erfaren Account Director i Stockholm med några års erfarenhet från en reklambyrå och gärna med erfarenhet från marknadsföring av bil.

Du kommer att axla ansvaret för relationen mellan Lexus och byrån - en central roll och ganska hands-on.

Att se lösningar i 360 grader är naturligt för dig och du gillar att jobba medieoberoende i lösningarna. Duktig att leda och motivera ditt team och skapa trygghet för dina uppdragsgivare.

Kort beskrivning! Stora möjligheter.

Start så snart som möjligt - skicka in ansökan direkt!

Vikariatet är ca 12-14 månader.

Hemsida Nordics: https://theandpartnership.com/sv/

Sök tjänsten via Bohmans Nätverk genom Johan Larsson som kan kontaktas via e-post: johan.larsson@bohmans.com alt. telefon: 0733-44 44 41.

Välkommen med din ansökan!

The&Partnership Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

johan.larsson@bohmans.com

Liknande jobb