Account Manager

The&Partnership Nordics är en byrå som är skapad för en ny tid; datadriven, snabbfotad och kundnära. Vi ingår i ett internationellt nätverk med syskonbyråer runtom hela Europa och flera världsdelar med en hub i London som vi jobbar tätt och integrerat med.
Vi levererar fullservicelösningar inom strategi, reklam, digitalt, content, media och produktion till våra kunder som består av allt från stora internationella varumärken till mindre lokala aktörer. Vi är en ung byrå i Norden med ett 30-tal personer på Stockholmskontoret och drygt 70 i hela det nordiska teamet. 
Vårt kontor ligger centralt beläget i Stockholm på Birger Jarlsgatan men självklart är vi öppna för flexibla arbetsmöjligheter med en mix av både hemmaarbete och kontor, nu och i framtiden. 

Som Account Manager arbetar du operativt med att driva projekt och leda produktionsprocessen genom alla steg internt, externt med samarbetspartners och med slutkund.

Ditt huvudsakliga ansvar är att leda, driva och koordinera produktionsprocesser och projekt för våra kunder. Tillsammans med dina kollegor arbetar du för att skapa ”bäst-i-klassen” produktioner och kampanjer. Detta kan yttra sig i allt från att leda en produktion av en reklamfilm tillsammans med produktionsbolag och kreativa team runt om i Norden till att ta fram ett postalt DR till digitala enheter anpassade enligt senaste riktlinjer för sociala medier, eller lokalanpassa enheter för olika kanaler utifrån ett europeiskt "toolkit" för kommande lanseringskampanj eller proaktivt föreslå ändringar i nästa digitala nyhetsbrev baserat på senaste utskickets statistik.


Vem är du?
The&Partnership har sin grund i samarbete mellan människor och partnerskap mellan team. För att passa in hos oss är det viktigt att du är lyhörd, bra på att driva projekt och arbeta tillsammans med kollegor från olika team i projekt, självklart också med kunder och leverantörer.

 • Du gillar att driva flera små och stora projekt och produktioner med integrerade team genom alla steg internt, externt med samarbetspartners och tillsammans med slutkund och dess återförsäljare. Att vara en del av ett integrerat team betyder att du driver projektet/produktionen lika mycket med kund (och ibland internt hos kund) som internt med ett team.
 • Du är strukturerad och ansvarar för att veckovis och långtidsplanering genomförs på dina kunduppdrag inkl. resursplanering, budgetering och fakturering och tidplaner. Du ansvarar även för att ”knowledge transfer” internt och för att briefa resterande team och för att skapa bästa förutsättningar för projektet och dina kollegor.
 • Du har en yrkesstolthet samt förstår vikten av att vara noggrann vid korrekturläsning och kvalitetssäkring (på alla dess vis såsom kreativt, innehållsmässigt, hantverksmässigt etc.) genom hela projektet.
 • Du är van vid att arbeta proaktivt, och trivs med att presentera teamets lösningsförslag eller rekommendationer.
 • Du har ett affärssinne och förstår vikten att skapa och hålla budgetar samt effektivisera processer.
 • Du är nyfiken, intresserad av att utvecklas, och vill hålla dig uppdaterad på det senaste inom produktionsledning och marknadsföring samt vill jobba med några av Sveriges största annonsörer, som är bland världens starkaste varumärken.
 • Det är ett plus om du har ett bilintresse

Din yrkesprofil

 • Du har minst fem års erfarenhet som produktionsledare, gärna i en internationell konstellation.
 • Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. (Ytterligare nordiska språk är meriterande men inte ett krav.)
 • Du har god erfarenhet av nödvändiga system och verktyg för att driva projekt och produktioner på ett effektivt och smart sätt.

Erfarenhet från nedan arbetsområden, verktyg och branscher eller dess motsvarigheter är meriterande:

 • Produktionsledning
 • Projektledning
 • Marathon
 • Slack
 • Tidigare jobbat med eller på ett bilvarumärke

Ansökan & tjänst

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde så snart som möjligt. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I denna rekrytering arbetar vi med Bohmans Nätverk och har du frågor kring tjänsten så kan du kontakta rekryteringskonsult Johan Larsson på mail: johan.larsson@bohmans.com . Bifoga CV och personligt brev.

Välkommen med din ansökan.

The&Partnership Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

johan.larsson@bohmans.com

Liknande jobb