Account Manager

Identity Works är en av Sveriges ledande design- och varumärkesbyråer och har sedan starten 1992 varit med och utvecklat många av Sveriges men även internationellt mest uppskattade varumärken. Vi tror på individens kraft och har samlat detta i en intern filosofi som vi kallar "People spark the difference”. Denna filosofi präglar allt vi gör och i nuläget är vi 60 personer som varje dag gör skillnad för våra kunder. Vårt kontor ligger på Kungsgatan i Stockholm www.identityworks.se

Vi söker nu en Account Manager/Projektledare som brinner för att bygga starka varumärken.

Primärt handlar det om att utveckla varumärkesidentiteter för FMCG varumärken. I arbetet kommer du ha ansvar för att leda egna kunder och projekt och ibland i samarbete med en kundansvarig.

Då Identity Works har många olika typer av kunder och projekt så innebär arbetet mycket variation och du är med fördel nyfiken, orädd och vill lära dig nya saker och ta dig an nya utmaningar.

Vi ser att du har erfarenhet och ett stort engagemang för att arbeta med FMCG varumärken och sortiment/förpackningar och du får gärna ha jobbat utanför Sverige. Har du arbetat med Identitetsutveckling bredare och har erfarenhet från att utveckla och implementera i både traditionella och digitala kanaler så är det ett plus men inte ett krav.

I rollen behöver du vara en lyhörd relationsbyggare och både fånga upp behov och kundens önskemål och strukturerat leda arbetet i projekten tillsammans med projektteamet. I teamet har du en mycket viktig roll att se till att arbetet drivs på framåt på ett optimalt sätt och det innebär att vara lösningsorienterad och förse alla med information och underlag samt säkra smidiga och effektiva processer och positivt teamwork.

En annan viktig del i arbetet är informationsinsamling, planering och administration men även budgetering och fakturering och du måste känna dig trygg med att jobba med våra internationella kunder.

Sammanfattning av vår önskade Account Manager/Projektledare:

 • Ca 5-10 års erfarenhet från Design/Varumärkesbyrå
 • Gärna erfarenhet från kundsidan och att vara beställare 
 • Erfarenhet från identitetsutveckling av FMCG varumärken och utveckling av förpackningsdesign 
 • Har du arbetat bredare även med företagsidentiteter så är det ett plus
 • Svenska & engelska flytande i tal och skrift
 • Utbildning inom varumärke, kommunikation, design på högskola/universitet

Önskade personliga egenskaper:

 • Positiv
 • Drivande
 • Nyfiken
 • Lösningsorienterad
 • Effektiv

Hur är det att jobba hos Identity Works?

I allt vi gör sätter vi människor i centrum. Eftersom framgångsrika varumärken byggs och upplevs av människor. Detta påverkar alla delar av IdentityWorks, vad vi gör och hur vi gör det. För oss är det därför viktigt att vårda en kultur och arbetsmiljö där alla känner sig trygga och inspirerade att fortsätter utvecklas - för detta gör människor glada och glada människor kan göra fantastiska saker.

Läs mer här: https://identityworks.se/about

I denna rekrytering anlitar vi Bohmans Nätverk och om du har frågor kring tjänsten så kan du kontakta rekryteringskonsult Johan Larsson, johan.larsson@bohmans.com eller Olle Victorin, olle.victorin@bohmans.com 

Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan så snart du kan. 

Välkommen med din ansökan!

Identity Works Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

johan.larsson@bohmans.com

Liknande jobb