Activation Specialist

Jung är en kreativ hybridbyrå som utgår från ett PR-tänk – att varumärken måste förtjäna människors uppmärksamhet och förtroende. Genom att förena varumärken med populärkultur och samtidsfrågor hjälper vi våra uppdragsgivare att utveckla affären, bli en del av vardagliga samtal och förtjäna en plats i människors hjärtan.

Vi skapar prisbelönt, progressiv och inkluderande kommunikation för uppdragsgivare som IKEA, Google, Volvo Cars, Adidas, Coca-Cola, Svenska Spel, Procter & Gamble och Sonos. Idag är vi 45 personer, alla har tagit olika vägar hit, men det som förenar oss är att vi är intresserade av människor, kommunikation, samtidsfrågor och populärkultur. Vi är en relativt platt organisation som utgår från självledarskap. Det betyder att vi alla tar ansvar för att bygga en kreativ, hållbar, jämställd och motiverande kultur.  

Vi letar nu efter en engagerad, affärsdriven och senior Activation Specialist som kan rådge våra kunder i hur kampanjer bör aktiveras för att öka synlighet, engagemang och ROI.

Om rollen

  • Vi söker dig som strategiskt kan vägleda och rådge våra uppdragsgivare i hur de på bästa sätt bör aktivera och lägga upp sina kommunikationssatsningar. I rollen ingår det att ta fram aktiverings- och kanalvalsstrategier och planer utifrån kampanjidéer och data från uppdragsgivare och/eller omvärldstrender.
  • Du kommer att arbeta nära flera av Jungs större uppdragsgivare samt tillhandahålla strategisk rådgivning internt kring hur idéer, projekt och löpande kommunikation kan nå nya höjder. Dina strategier och analyser gör du utifrån din samlade kunskap inom det nya medielandskapet, kanalval, mätning och konvertering.
  • Vi tror att du kan utmana de du arbetar med — både kunder och Jungare — att ta steg som gör att vi närmar oss vår vision: en progressiv och inkluderande värld.

Om dig

  • Mer än fyra års erfarenhet från byrå och/eller kundsidan.
  • Du är flytande i svenska men kan även uttrycka dig väl i engelska (tal och skrift). Du kan jobba i Office likväl som Keynote.
  • Du samarbetar gärna för ett bättre resultat och är en självklar go-to person för både jungare och våra uppdragsgivare. Du kan leda ditt eget arbete och överse ett mindre teams leveranser.
  • Du är driven, engagerad i uppdragsgivarens affär och van att hantera komplexa situationer och uppdragsbeskrivningar.
  • Vi ser gärna att du även har en vana av att ta fram trend- och inspirationsföreläsningar inom det digitala medielandskapet, mediekonsumtion, kanalstrategier och mätning.
  • Du ser något som du tycker saknas i den här rollbeskrivningen som du vill tillföra Jung och våra uppdragsgivare.

Vi samarbetar i denna rekrytering med Bohmans Nätverk. Hör av dig till Jan Berkö på jan.berko@bohmans.com eller 073-626 30 43 om du har frågor eller funderingar. Skicka din ansökan så snart som möjligt, vi träffar kandidater löpande.

Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

jan.berko@bohmans.com

0736263043

Liknande jobb