Bohmans växer och söker en rekryteringskonsult

Bohmans Nätverk startades 1993 av Claes Bohman med en ambition att ge headhunting en ny skepnad och försöka se människan. Mindre prestigeladdat, mer personligt och med en bättre matchning mellan uppdragsgivaren och individen. Vi klättrar mot 1000 företag som har funnit rätt människor för att utveckla sina verksamheter. Samtidigt har tusentals människor vuxit genom sitt arbete. Att anlita Bohmans är att få tillgång till unika nätverk. Vi bygger företag och förändrar människors liv. Bohmans rekryterar chefer och specialister inom främst marknad, kommunikation, PR och försäljning samt andra affärsnära roller i en allt mer digital värld. www.bohmans.com.

Vi behöver förstärka kontoret i Stockholm med ytterligare en rekryteringskonsult och söker nu en rekryteringskonsult som kan ta helhetsansvar för att både vara med och sälja in samt leverera rekryteringstjänster. Du arbetar resultatinriktat och ska självständigt kunna driva dina uppdrag i projektform.

Ett uppdrag inleds oftast med en fördjupande företags- och kravprofilanalys där du bidrar konsultativt med frågor rörande organisation, kompetensfrågor, ledarskap, annonsering samt search.

Därefter söker vi för uppdraget intressanta kandidater via search i externa kanaler, annonser samt sökningar i Bohmans egna unika nätverk. Efter ett antal genomförda intervjuer presenterar rekryteringskonsulten sedan de för kunden mest lämpliga kandidaterna. I den avslutande fasen sker referenstagning samt genomförande av tester.

Du kommer att arbeta med befintliga kunder, men förväntas även bearbeta företag där Bohmans inte har varit leverantör tidigare.

En akademisk examen samt minst cirka två till tre års erfarenhet av en liknande roll är din mest sannolika bakgrund, där en koppling till reklam- och marknadskommunikation, med tech och digitala inslag är värdefullt. Om du har erfarenhet av konsultativ försäljning och har gjort rekryteringar i en roll som chef eller rekryteringskonsult blir vi glada.

Att vara driven, affärsmässig och utåtriktad med förmågan att skapa relationer är avgörande för att lyckas, med struktur, målmedvetenhet och vetskapen om att ihärdigt arbete är nyckeln till affärer. Därtill är ett stort intresse för människor, ledarskap samt organisations- och kulturfrågor bra ingredienser för att trivas här hos oss. 

 

Ansökan

Sök via ansökningsknappen nedan, där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Erik Haglöf erik.haglof@bohmans.com / / +46 (0) 708 44 11 60 eller Narie Turesson narie.turesson@bohmans.com / / +46 (0) 737 12 92 27

Vi ser fram emot din ansökan!

Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

erik.haglof@bohmans.com