Brand Activation Manager

Departments & Stores erbjuder en unik distributionsplattform för nationella och internationella varumärken inom premium och lyxsegmentet. Det är den enskilt största aktören på NK Stockholm och NK Göteborg med ett stort antal avdelningar inom segmenten mode, skönhet, accessoarer, klockor och juveler. Departments & Stores utvecklar koncept inom NK med varumärken och service som erbjuder en shoppingupplevelse i världsklass till våra kunder. DSE erbjuder också herrsegment online via e-handel på Manofakind.se

Letar du en ny utmaning?

Vi söker en talang som kan utveckla och optimera vår affär som behöver bli mer datadriven med den marknadsinformation vi har. En både spännande och utmanande roll inom mode som Brand Activation Manager till Departments & Stores i Stockholm.

Du ansvarar för att vår kommersiella plan och våra affärsmål översätts till planer, initiativ och aktiviteter. Det är en projektledande roll med ansvar för hela processen där du planerar, budgeterar, beställer material, levererar och följer upp. I nuvarande roll ingår personalansvar för två medarbetare.


I huvudarbetsuppgifterna ingår:

 • Delaktig i utvecklandet av DSE:s varumärkesfilosofi och strategi, med ansvar för omvärldsanalys och att inhämta konsumentinsikter.
 • Projektstyrning samt att sätta tydliga marknadsplaner och samordna hur den kommersiella planen både konceptualiseras och implementeras med koppling till införsäljning av kampanjer i samarbete med våra samarbetspartners (varumärkesleverantörerna) och i nära samarbete med NK.
 • Att säkerställa konceptbeskrivningar för befintliga och nya avdelningar samt konceptualisering i dialog med Inköp.
 • Att i den kommersiella planen ge riktlinjer till Visual Merchandiser i samråd med sortiment/inköp samt att vid behov ta beslut kring kampanjytor, exponeringar och säkerställa skyltfönster.
 • Ansvar för korrekt datakvalitet i administrativa system och budgetansvar.

Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta både operativt och strategiskt. Du får ett tydligt mandat med möjligheter att utveckla och påverka arbetet inom dina ansvarsområden. Vårt kontor är placerat mitt i centrala Stockholm. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Dina egenskaper och erfarenheter

För att lyckas i rollen krävs:

 • Att bygga relationer där man har många kontaktytor med NK Marknad, varumärkesleverantörerna, övriga leverantörer samt internt med inköp och försäljning.
 • Erfarenhet av projektledning och bred kunskap inom marknadsföring med strategi, taktik, medieköp och uppföljning med goda kunskaper inom digital media.
 • En van beställare av koncept, text, bild och film.
 • Både god strategisk förmåga och att du kan omsätta strategi i handling på kort och lång sikt.
 • Tidigare erfarenhet av personalansvar med en naturlig förmåga att leda andra.
 • En förtroendeingivande personlighet, med engagemang, driv och initiativförmåga. Du är lösningsorienterad, handlingskraftig och tar gärna ett helhetsansvar.
 • Att du trivs med att arbeta övergripande och tvärfunktionellt, i en föränderlig verksamhet, där tidigare erfarenhet av detaljhandeln är meriterande.
 • En högskoleutbildning inom marknadsföring eller motsvarande med minst tre års erfarenhet från en liknande tjänst.
 • Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska såväl i tal som i skrift. 

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar vi med Bohmans Nätverk. Urval och intervjuer sker löpande. Sänd din ansökan snarast med CV och personligt brev via länken. För mer information, kontakta:

Johan Larsson johan.larsson@bohmans.com tel +46 (0)733 44 44 41 eller Erik Haglöf erik.haglof@bohmans.com tel +46 (0)708 44 11 60.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

johan.larsson@bohmans.com

Liknande jobb