Byråchef / COO

Bohmans Nätverk startades 1993 av Claes Bohman med en ambition att ge headhunting en ny skepnad och försöka se människan. Mindre prestigeladdat, mer personligt och med en bättre matchning mellan uppdragsgivaren och individen. Vi klättrar mot 1000 företag som har funnit rätt människor för att utveckla sina verksamheter. Samtidigt har tusentals människor vuxit genom sitt arbete. Att anlita Bohmans är att få tillgång till unika nätverk. Vi bygger företag och förändrar människors liv. Bohmans rekryterar chefer och specialister inom främst marknad, kommunikation, PR och försäljning samt andra affärsnära roller i en allt mer digital värld. www.bohmans.com.

Bohmans Nätverk söker på uppdrag av en ledande kommunikationsbyrå en driven byråchef till kontoret i centrala Stockholm. Vi söker dig med erfarenhet inom framförallt public relations och corporate communication. Under processen kan vi nämna vilken byrå uppdraget avser och ge mer detaljerad information om bolag och tjänst. 

Om rollen

Vår uppdragsgivare har idag cirka 70 anställda och är en ledande aktör i Norden inom kommunikation. Byrån ingår i ett nätverk av andra ledande byråer, med andra inriktningar. Nu söker vi en byråchef för att leda och utveckla arbetet på byrån i tätt samarbete med VD.

I rollen som byråchef planerar och leder du byråns verksamhet med tyngdpunkt på affärsutvecklande aktiviteter inom nischområdena. Du lägger budget, prognoser och fördelar byråns resurser samt har övergripande ansvar för affärsskapande såväl som lönsamhet i de projekt som bedrivs. Tillsammans med VD ansvarar du för byråns verksamhets- och organisationsutveckling med starkt fokus på tillväxt. 

Kulturen på byrån är schysst, hjälpsam och inkluderande, så du behöver vara en lagspelare utan alltför vassa armbågar. Långsiktighet, hög kvalitet och noggrannhet är i fokus och du förstår vikten av att arbeta tillsammans för att lyckas, och säkerställer insatser och aktiviteter för att stärka kulturen.

Din bakgrund – är du den vi söker?

Vi söker dig som har relevant utbildning och arbetslivserfarenhet från ledande position på kommunikationsbyrå. Du är en mycket erfaren och förtroendeingivande kommunikationsrådgivare, van att sälja och argumentera. Framförallt har du en bred kommunikationsbakgrund från public relations och corporate communication. Har du även erfarenhet av exempelvis hållbarhet eller public affairs är det också intressant.

Du är entreprenöriell och kommersiellt lagd, ”fri i tanken” och med stor passion för att skapa nya affärer och utveckla befintliga relationer. Du är proaktiv och känner dig trygg i att ansvara för helheten, mixar gärna strategiskt och operativt arbete och vågar fatta de tuffa besluten.

Vi ser en person som motiveras av förändring. En driven, pragmatisk och prestigelös lagspelare van att leda, engagera och samarbeta med andra människor. Du har hög integritet och siktet inställt på vinst, samtidigt som du uppskattar att se människor i din omgivning växa och skina.

Du är en rak och tydlig beslutsfattare och relationsbyggare — både externt och internt — och har förmågan att bygga, coacha, utveckla och utmana högpresterande team. Du är en trygg ledare med erfarenhet av personalansvar och förståelse för komplexa bolagsstrukturer.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i centrala Stockholm. I rollen som byråchef rapporterar du till VD och är en del av ledningsgruppen.

Vill du veta mer om uppdraget?

Under processen kan vi nämna vilken byrå uppdraget avser och mer detaljerad information om tjänsten. Är du intresserad skickar du din ansökan direkt via länken ovan till höger. Har du frågor är du välkommen att kontakta oss.

Ebba Stragne: +46 (0) 768 00 98 08 eller ebba.stragne@bohmans.com

Maria Bomberg: +46 (0) 706 57 95 49 eller maria.bomberg@bohmans.com

Välkommen med din ansökan!

Bohmans Nätverk Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

ebba.stragne@bohmans.com

Liknande jobb