Byråchef

Bohmans Nätverk startades 1993 av Claes Bohman med en ambition att ge headhunting en ny skepnad och försöka se människan. Mindre prestigeladdat, mer personligt och med en bättre matchning mellan uppdragsgivaren och individen. Vi klättrar mot 1000 företag som har funnit rätt människor för att utveckla sina verksamheter. Samtidigt har tusentals människor vuxit genom sitt arbete. Att anlita Bohmans är att få tillgång till unika nätverk. Vi bygger företag och förändrar människors liv. Bohmans rekryterar chefer och specialister inom främst marknad, kommunikation, PR och försäljning samt andra affärsnära roller i en allt mer digital värld. www.bohmans.com.

Bohmans Nätverk söker på uppdrag av en framstående kommunikations- och contentbyrå en driven Byråchef till Stockholmskontoret. Under processen kan vi nämna vilken byrå uppdraget avser och ge mer detaljerad information om bolag och tjänst.

 

Om rollen

Vår uppdragsgivare har över 100 anställda i Sverige och är en ledande aktör inom sin nisch. Tack vare en prestigelös, öppen och modig företagskultur har man valt att arbeta tillsammans och växla upp istället för att bromsa under pandemin. Nu söker vi en byråchef till kontoret i Stockholm för att leda arbetet på byrån, både operativt och strategiskt. Som ansvarig för det största kontoret jobbar man både operativt och övergripande i ständigt samarbete med VD.

I rollen som Byråchef planerar och leder du byråns verksamhet vad gäller ekonomi, medarbetare och kunder. Du fördelar byråns resurser och har övergripande ansvar för bemanning, beläggning och lönsamhet i de projekt som bedrivs på kontoret. Du gör budget och prognoser samt ansvarar för verksamhets- och organisationsutveckling.

Du förstår vikten av att arbeta tillsammans för att lyckas och säkerställer insatser och aktiviteter för att stärka kulturen. Du har personalansvar där du kravställer, stöttar och rekryterar, och är närmsta chef för kontorets Account Directors vilka rapporterar direkt till dig.

 

Din bakgrund – är du den vi söker?

Vi söker dig som har relevant utbildning och arbetslivserfarenhet från ledande position på byrå. Du gillar och har förståelse för kommunikation och innehållsproduktion, men behöver inte ha bakgrund inom denna nisch.

Du är en entreprenöriell, lösningsorienterad och organiserad person med intresse för arbetsprocesser och struktur. Du är proaktiv och känner dig trygg i att ansvara för helheten, mixar gärna strategiskt och operativt arbete och vågar fatta de tuffa besluten.

Vi ser en person som är en driven, pragmatisk och prestigelös lagspelare van att leda, engagera och samarbeta med kreatörer. Du är kommersiellt lagd och är både finurlig och smart när det gäller att lösa affärsmässiga utmaningar.  Du är en positiv glädjespridare som har siktet inställt på vinst, samtidigt som du uppskattar att se människor i din omgivning växa och skina. 

Du är en rak och tydlig beslutsfattare och relationsbyggare — både externt och internt — och har förmågan att bygga, coacha, utveckla och utmana högpresterande team. Du är en trygg ledare med erfarenhet av personalansvar och förståelse för bolagsstrukturer.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Stockholm. I rollen som Byråchef rapporterar du till VD och är en del av ledningsgruppen.

 

Vill du veta mer om uppdraget?

Under processen kan vi nämna vilken byrå uppdraget avser och mer detaljerad information om tjänsten. Är du intresserad skickar du din ansökan direkt via länken ovan till höger. Har du frågor är du välkommen att kontakta oss. Vi intensifierar arbetet med rekryteringen och har bäst tillgänglighet från vecka 2, 2022. 

Ebba Stragne: +46 (0) 768 00 98 08 eller ebba.stragne@bohmans.com

Maria Bomberg: +46 (0) 706 57 95 49 eller maria.bomberg@bohmans.com

Välkommen med din ansökan!

Bohmans Nätverk Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

ebba.stragne@bohmans.com

Liknande jobb