Communication & Coordination Manager (för kunds räkning)

Bohmans Nätverk startades 1993 av Claes Bohman med en ambition att ge headhunting en ny skepnad och försöka se människan. Mindre prestigeladdat, mer personligt och med en bättre matchning mellan uppdragsgivaren och individen. Vi klättrar mot 1000 företag som har funnit rätt människor för att utveckla sina verksamheter. Samtidigt har tusentals människor vuxit genom sitt arbete. Att anlita Bohmans är att få tillgång till unika nätverk. Vi bygger företag och förändrar människors liv. Bohmans rekryterar chefer och specialister inom främst marknad, kommunikation, PR och försäljning samt andra affärsnära roller i en allt mer digital värld. www.bohmans.com.

Om uppdraget

För kunds räkning söker vi en person som kan arbeta i minimum sex månader framåt i en roll som Communication & Coordination Manager i en storföretagsmiljö med koppling till equity i en period av stark förändring och tillväxt.

Några av huvudarbetsuppgifterna är att kontinuerligt uppdatera hemsidan inom transformation, uppdatera och hålla i Q&A-dokument för olika bolag samt koordinera möten, workshops samt ta anteckningar, göra sammanfattningar i mängder av möten och workshops samt diskussioner. För att lyckas koordinera team och sätta ihop workshops, krävs en social förmåga. Du ska även förbereda och göra presentationer för ledningsgrupper och olika teamsmöten.

Den vi söker behöver vara vass på att skriva och kommunicera på avancerad engelska samt producera snygga PPT-presentationer. Någon som även är tillräckligt teknisk kunnig för att kunna uppdatera en hemsida. Bra med struktur och ordning. Behöver klara högt tempo och att ha många saker på gång samtidigt.

Ett starkt fokus är att vara med och stödja stora förändringsresor, där det är helt avgörande att få med sig människorna i dessa bolag.

Om företagets kultur

Entreprenöriell, men informell och dynamisk miljö som ställer krav på högt tempo och en vilja att oavbrutet följa med i det som händer, med snabba skiftningar.

Rollen kan i perioder innebära hög arbetsbelastning och projekt i olika tidszoner, med globalt fokus, särskilt USA där det är stark tillväxt.

Du är stark inom kommunikation och kan både skapa material, hålla i kommunikationsplaner och koordinera samt driva en mängd parallella projekt. Det är mycket information som ska fram i den transformation som pågår, där all personal ska vara uppdaterad i möjligaste mån. Det är en fördel om du är techkunnig på olika sätt. 

Du ska helst bidra till att vi kan arbeta mer med kreativt och visuellt material.

Ändrade arbetssätt är en dimension som möjliggör fortsatt tillväxt och skalbarhet, att bygga rätt flöden för olika arbetsströmmar. Detta arbete pågår nu och sker inom de närmaste två till tre åren. Flera av de mer namnkunniga globala konsultbolagen har varit med och skapat förutsättningarna. Rollen förutsätter en hög grad av professionalism och i det närmaste perfekt språklig förmåga på engelska och svenska.

Välkommen att ansöka via länken på denna sida! Vid eventuella frågor - hör av dig till Ebba Stragne eller Erik Haglöf på ebba.stragne@bohmans.com /076 800 98 08 eller erik.haglof@bohmans.com / 070 844 11 60. 

 

 

Bohmans Nätverk Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

ebba.stragne@bohmans.com