Content Creator/Designer

TicTac är Nordens ledande aktör inom EdTech. Med över 1 miljon användare förser TicTac sina kunder med kunskapslösningar som får företag, organisationer och människor att växa. TicTac utvecklar plattformar och tjänster för den globala marknaden.

Vi säljer lösningar oberoende av bransch, vilket bidrar till en stor variation av kunder både inom den offentliga och privata sektorn. Vi är återförsäljare av världsledande produkter samt har en egenutvecklad intuitiv plattform. Vi producerar innehåll i form av digitala utbildningar samt hjälper våra kunder att digitalt paketera kunskap helt själva. www.tictac.se

Nu söker vi en driven Content Creator – en designer/multimedia producent med allround-kompetens för att producera innehåll till våra kunder.  Med nyfikenhet, passion och strävan mot excellens vill vi säkra vår internationella expansion, samt fortsätta leverera den höga kvalitet som våra befintliga kunder är vana vid.

Rollen som Content Creator/Designer

I rollen som Content Creator/Designer kommer du arbeta brett med alla våra produkter och tjänster inom EdTech. Du är en erfaren, vass designer och förståelse för UX/UI. Du är lösningsorienterad och behärskar många olika mediaformat och program. Du har bred kompetens i allt från layout till att kunna ta fram och leverera rörlig media. Hos oss får du lära dig att använda våra verktyg och plattformar för att kunna skapa engagerande innehåll i syfte att öka kompetensen inom olika ämnen och för olika målgrupper.

Du är kreativ och har lätt för teknik. Du besitter förmågan att kunna göra det svåra pedagogiskt och enkelt att förstå. Du kan reglerna inom design och har lätt att anamma våra kunders olika varumärkesprofiler. Våra projekt kan ibland vara en typ av media men oftast är det en mix av:

 • Text
 • Foto
 • Film
 • Animering
 • Illustrationer
 • Ikoner/Symboler
 • Interaktioner
 • Ljud/röst/musik/podcasts
 • UI/UX

Inom rollen som Content Creator/Designer arbetar du som en del i vårt team men du behöver även kunna arbeta självständigt mot kund.

Några exempel på ansvarsområden:

 • Du har kontakt med både kunder och interna beställare av dina tjänster.
 • Tar ansvar för din tid och planering och driver dina delar.
 • Du är lösningsorienterad och kreativ inom ramarna.
 • Du är trygg och självsäker i din profession och kan producera innehåll i olika format och med olika tekniker.
 • Du har god förståelse för trender och omvärldsbevakning.
 • Tillsammans med övriga medarbetare bygger du goda kundrelationer.

Vårt erbjudande

Vill du jobba på ett ledande Edtech-bolag med internationellt fokus och arbeta med många stora varumärken?

Då kan vi erbjuda dig en stimulerande arbetsplats där vi genom passion, respekt och kundfokus strävar mot världsklass. I rollen som Content Creator har du goda möjligheter att bidra till att vi tillsammans blir ännu bättre och når ännu längre.

Den tjänst som vi nu erbjuder finns i Malmö och är på 100%.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad inom design/media och har kunskap inom interaktionsdesign. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av att arbeta inom byråvärlden, spelindustrin, webb/app -design eller liknande.

Kommer du direkt från skolan och vill söka? Då var du bäst i klassen och älskar innehåll i alla former.
Är du riktigt hungrig och grym på att skapa innehåll så skicka in din ansökan.

Vidare är du kreativ, lösningsorienterad och kan bild, grafik och rörlig media. Eftersom merparten av kunderna är medelstora till globala koncerner behöver du goda kunskaper i både svenska och engelska, i skrift och tal.

Som person är du en prestigelös lagspelare, driven och kommunikativ. Du är nyfiken och strävar mot att alltid bli bättre. Tillsammans med våra medarbetare kommer du vara med och driva vårt bolag till nästa nivå.

Arbetsprover/portfolio krävs.

Program du har goda kunskaper inom:
- Photoshop, Indesign, Illustrator, Premiere

Program du har kunskaper inom:
- After Affects, XD

Program du kommer behöva lära dig:
- Articulate Rise, Docebo Suite

Är du personen vi söker? I så fall ser vi fram emot att få välkomna dig ombord på Team TicTac!

Hur söker du tjänsten?

I denna rekrytering samarbetar vi med Bohmans Nätverk och eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Johan Larsson på mail: johan.larsson@bohmans.com alt. 0733-44 44 41.

Vi ser fram emot din ansökan och tillämpar i denna process löpande urval.

Varmt välkommen med din ansökan!

TicTac Interactive AB Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

johan.larsson@bohmans.com