Content Manager

Bohmans Nätverk startades 1993 av Claes Bohman med en ambition att ge headhunting en ny skepnad och försöka se människan. Mindre prestigeladdat, mer personligt och med en bättre matchning mellan uppdragsgivaren och individen. Vi klättrar mot 1000 företag som har funnit rätt människor för att utveckla sina verksamheter. Samtidigt har tusentals människor vuxit genom sitt arbete. Att anlita Bohmans är att få tillgång till unika nätverk. Vi bygger företag och förändrar människors liv. Bohmans rekryterar chefer och specialister inom främst marknad, kommunikation, PR och försäljning samt andra affärsnära roller i en allt mer digital värld. www.bohmans.com.

På kunds uppdrag söker vi nu en Content Manager:

Är du en kreativ och självgående Content Manager som vill vara med på resan att ta bolagets kommunikation till nästa nivå i ett dedikerat team? Vi söker dig som brinner för att skapa innehåll som engagerar, säljer och bygger relation. Vill du ta dig an en bred roll där du är med och förbättrar vardagen för företagen och framtiden för de anställda – sök tjänsten som vår nya Content Manager!

Som Content Manager har du ansvar för att skapa affärsdrivande, kundvårdande och varumärkesstärkande innehåll för olika kanaler, främst riktat mot B2B. Du är en av flera innehållsskapare på vår Marknads- och Kommunikationsavdelning, och beroende på prioriteringar och teamuppställning kan ditt huvudfokus antingen vara mot vår site eller andra kanaler. Det kan vara att bygga en story och paketera företagets lösningar tillsammans med en säljare inför ett event/webinar, att skriva ett whitepaper inför en större kampanj, skapa filmmanus och vara ansvarig för copy med tillhörande innehåll på sociala medier. Oavsett huvudfokus ska du ha förmågan att röra dig på alla ytor för att vi som team ska nå bästa resultat och arbeta effektivt tillsammans.

Du jobbar alltid för att bygga goda relationer med kunder, maximera företagets tillväxtmöjligheter och har tydligt fokus på datadrivna resultat. Med dig ska vi förstärka att företaget är det självklara valet för en hållbar och prisvärd lösning som inte minst gör vardagen enklare för företagen med en smidig och digital administration. Placering för tjänsten är centralt i Stockholm.

Arbetsuppgifter 

 • Skapa och uppdatera innehåll för våra digitala kanaler (site, nyhetsbrev, kunddialoger och contenthub samt webinar/event.)
 • Projekt- och produktionsledning av kommunikationsaktiviteter.
 • Tillsammans med övriga teammedlemmar planera och implementera kampanjer som ska konvertera och kommunikation kring lanseringar av nya produkter/tjänster.
 • Förståelse för och kunna implementera SEO, optimering av innehåll i alla våra digitala kanaler samt ge inspel till sökordsmarknadsföring (SEM).
 • Sätta disposition och utveckla strukturen för siten.
 • Aktivt omvärldsbevaka relevanta teman och samhällsfrågor inom det finansiella området samt ta tillvara på insikter om kunder för att omsätta det i proaktiv kommunikation.
 • Tillsammans med övriga i teamet ansvara för innehåll i sociala medier, med fokus på LinkedIn.

Vi letar efter dig som är:

 • Van att arbeta både självständigt och i team. Prestigelös med en vilja att rycka in där det behövs.
 • Driven, kommer till jobbet med en "kan göra-attityd" och med stort intresse för resultat och förbättring.
 • Digitalt nyfiken och modig. Söker nya vägar och verktyg.

Du har:

 • Relevant högskoleutbildning samt erfarenhet av att jobba med kommunikation och copywriting i köpta och egna kanaler.
 • Kreativ höjd och en stark kommunikativ förmåga. Erfarenhet av att formulera dig i olika typer av texter, exempelvis krönikor, informationstexter och mer säljande material.
 • Förmåga att göra det svåra enkelt och intressant.

I övrigt meriterande för rollen:

 • En kommersiell affärs- och marknadsförståelse inom tjänster med fokus på B2B
 • Kunskap inom Photoshop, Episerver och Portrait
 • Förståelse för A/B-tester och digital marknadsföring   

Välkommen med din ansökan

Ansök via länken till höger ovan. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ebba Stragne: 076-800 98 08 / ebba.stragne@bohmans.com eller Johan Larsson: 073-344 44 41 / johan.larsson@bohmans.com.

Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

ebba.stragne@bohmans.com

Liknande jobb