Contentredaktör

Contentredaktör till Huvudkontoret i Stockholm

Vi har det stora nöjet att kunna kalla oss för Sveriges ledande fastighetsmäklare, med drygt 250 kontor och cirka 1 900 medarbetare över hela landet samt delar av Spanien och Portugal. Det gör oss störst både i omsättning och antal affärer. Och den som säljer mycket, kan också mycket. En erfarenhet som har hjälpt oss ta fram rätt tjänster och erbjudanden som hjälper såväl mäklaren som kunden i varje del av affären.

Att vår kunskap och erfarenhet uppskattas av många är tydligt; faktum är att vi förmedlar en fjärdedel av alla Sveriges bostadsaffärer. Det är ett förtroende vi är stolta över och värnar om varje dag – på varje kontor runt om i landet. För vi vill inte bara vara ledande i Sverige, vi strävar även efter att vara bäst på varje lokal ort och område. För det är där kunden bor och affären görs.

Är du en fena på att skapa vassa texter och annat målgruppsanpassat innehåll till såväl externa som interna kanaler? Brinner du för att ta fram relevant content? Då kan vi erbjuda ett stimulerande och omväxlande arbete på Fastighetsbyråns fina huvudkontor mitt i Stockholms city.

På Huvudkontoret arbetar totalt cirka 50 personer som leder, driver och supportar en kedja med cirka 1 900 medarbetare. Du kommer att rapportera till vår PR & kommunikationschef och arbeta i team med flera andra på avdelningen för Marknad & Kommunikation.

Arbetet kommer vara varierande och beröra många olika områden såsom bland annat bostadsmarknaden, inredning och boendefrågor. Vi har en hemsida med
1 miljon besökare varje vecka och en Facebooksida med 470 000 följare och det är två av de plattformar som du får möjlighet att påverka med riktigt bra innehåll.

Vi söker dig som är en driftig, kreativ och strukturerad person som vill ta operativt ansvar för företagets content.

Huvudarbetsuppgifter

I rollen ingår att producera, publicera och sprida innehåll i företagets externa kanaler (webb, nyhetsbrev, kampanjer). Du kommer även att producera, publicera och monitorera innehåll på företagets intranät och andra interna kanaler. Du stöttar ansvariga projektledare och områdeschefer i internkommunikation (texter, manus, filmer, presentationer). Du ansvarar för att publicera inlägg, löpande hantering och uppföljning av företagets centrala sociala medier och är ett stöd till lokala kontor i frågor om sociala medier. Dessutom är du delaktig i framtagning av rörligt material samt planering av content, redaktion, uppföljning och rapportering.

Kunskaper/erfarenhet

Vi ser gärna att du förstår möjligheterna med insiktsdriven kommunikation som följer en väl genomarbetad strategi och kopplad till affärsmål. Till detta är du en utåtriktad person som man gärna vänder sig till för att få råd och hjälp. Med nyfikenhet har du bra koll på trender och sätter dig snabbt in i olika målgruppers behov. Du är självklart en vass skribent med erfarenhet av att skriva kärnfulla texter till olika kanaler och målgrupper, med erfarenhet av publicering på webb/intranät och produktion av rörligt content. Du har arbetat med sociala medier, innehåll och annonsering, och har bra koll på olika kanaler. Vi söker dig som har minst några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, förmodligen som redaktör eller social media manager. Relevant utbildning inom kommunikation/journalistik är meriterande.

Övrigt

Fastighetsbyrån är Sveriges största mäklarföretag som vill fortsätta driva utvecklingen, med relevant och aktuell kommunikation. Vill du hjälpa oss med det? Skicka din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan! Urval och intervjuer sker löpande.

I denna rekrytering samarbetar vi med Bohmans Nätverk. För frågor kontakta linda.segerstrom@bohmans.com / 076 408 7791 eller erik.haglof@bohmans.com / 0708 441160.Tjänsten är på heltid med 6 månaders provanställning, placering HK Stockholm. Välkommen!

 

Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

linda.segerstrom@bohmans.com

Liknande jobb