CRM Manager

Bohmans Nätverk startades 1993 av Claes Bohman med en ambition att ge headhunting en ny skepnad och försöka se människan. Mindre prestigeladdat, mer personligt och med en bättre matchning mellan uppdragsgivaren och individen. Vi klättrar mot 1000 företag som har funnit rätt människor för att utveckla sina verksamheter. Samtidigt har tusentals människor vuxit genom sitt arbete. Att anlita Bohmans är att få tillgång till unika nätverk. Vi bygger företag och förändrar människors liv. Bohmans rekryterar chefer och specialister inom främst marknad, kommunikation, PR och försäljning samt andra affärsnära roller i en allt mer digital värld. www.bohmans.com.

CRM Manager till etablerat retail företag i tillväxt.

Vi söker en engagerad och erfaren Interim CRM Manager för en spännande roll hos vår kund. Som Interim CRM Manager kommer du att vara ansvarig för att optimera och driva den operativa planen och strategin för din kanal. Du kommer att vara en viktig del av vårt dedikerade och ambitiösa e-handelsteam, där du kommer att arbeta i en bred roll och hantera det dagliga arbetet samt driva projekt relaterade till CRM-området.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en gedigen erfarenhet inom CRM i en e-handelskontext och med särskilt fokus på direktförsäljning till konsument (D2C). Du bör ha en djup förståelse för hela kundresan online och vad som driver trafik och konvertering. Och du behöver ha en stark kommersiell drivkraft och ett analytiskt mindset för att kunna omvandla insikter till konkreta åtgärder. Dessutom bör du ha goda kunskaper inom försäljningsanalys och rapportering.

Detta är en interimstjänst med en omgående start och som löper över en period på 5-6 månader. Du kommer att vara placerad på kontoret i centrala Stockholm.

Om du söker en utmanande roll där du kan använda din erfarenhet och expertis inom CRM och e-handel, tveka inte att ansöka redan idag! Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och arbeta tillsammans för att driva framgångsrika projekt inom e-handel.

Under processen kan vi nämna vilket företag uppdraget avser och ge mer detaljerad information om tjänsten. Är du intresserad skickar du din ansökan direkt via länken ovan. Har du frågor är du välkommen att kontakta Erik Myrhage, erik.myrhage@bohmans.com eller 0733-734533.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Bohmans Nätverk Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

erik.myrhage@bohmans.com