CRO/SEO Manager

Bohmans Nätverk startades 1993 av Claes Bohman med en ambition att ge headhunting en ny skepnad och försöka se människan. Mindre prestigeladdat, mer personligt och med en bättre matchning mellan uppdragsgivaren och individen. Vi klättrar mot 1000 företag som har funnit rätt människor för att utveckla sina verksamheter. Samtidigt har tusentals människor vuxit genom sitt arbete. Att anlita Bohmans är att få tillgång till unika nätverk. Vi bygger företag och förändrar människors liv. Bohmans rekryterar chefer och specialister inom främst marknad, kommunikation, PR och försäljning samt andra affärsnära roller i en allt mer digital värld. www.bohmans.com.

CRO/SEO Manager till etablerat retail företag i tillväxt.

Vi söker en erfaren och driven Interim CRO/SEO Manager för en spännande roll hos vår kund. Som Interim CRO/SEO Manager kommer du att ha ansvaret för att kontinuerligt arbeta med åtgärder på webbplatsen, kopplat till kundresan, konvertering och SEO. Du kommer att vara ansvarig för planering, prioritering, genomförande och strategi inom dessa områden.

Som en viktig medlem i vårt dedikerade och ambitiösa e-handelsteam kommer du att arbeta i en bred roll där du samordnar det dagliga arbetet och driver projekt relaterade till CRO och SEO. Du kommer att vara involverad i att förbättra och optimera kundresan online för att öka trafiken och konverteringen.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har gedigen erfarenhet inom både SEO och CRO inom e-handelskontext, gärna med fokus på direktförsäljning till konsument (D2C). Du bör ha en djup förståelse för hela kundresan online och vad som driver trafik och konvertering. Och en stark kommersiell drivkraft samt ett analytiskt mindset för att kunna omvandla insikter till konkreta åtgärder. Dessutom bör du ha goda kunskaper inom försäljningsanalys och rapportering.

Detta är en interimstjänst med en omgående start och löper över en period på 5-6 månader. Du kommer att vara placerad på kontoret i centrala Stockholm.

Om du är redo för en utmaning och vill använda din erfarenhet och expertis inom CRO och SEO inom e-handel, så är detta den perfekta möjligheten för dig. Ansök redan idag och bli en viktig del av vårt team som arbetar för att framgångsrikt driva projekt inom e-handel.

Under processen kan vi nämna vilket företag uppdraget avser och ge mer detaljerad information om tjänsten. Är du intresserad skickar du din ansökan direkt via länken ovan. Har du frågor är du välkommen att kontakta Erik Myrhage, erik.myrhage@bohmans.com eller 0733-734533.

Välkommen med din ansökan!

Bohmans Nätverk Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

erik.myrhage@bohmans.com

Liknande jobb