Customer Service Manager

Wästberg är ett belysningsföretag som grundades 2008 av Magnus Wästberg i Helsingborg med syfte att skapa välmående genom bra belysning. Wästberg har genom åren etablerat långvariga samarbeten med ledande arkitekter och designers som Ilse Crawford, David Chipperfield, Claesson Koivisto Rune och Inga Sempé.

Produkterna är utvecklade i Sverige och finns på kontor, hem, hotell och museer över hela världen, vilket gett internationellt erkännande och över 50 prestigefyllda priser.

Nyligen inledde Wästberg ett strategiskt partnerskap med det österrikiska belysningsföretaget XAL. Detta är det perfekta samarbetet för nästa kapitel i företagets utveckling där Wästberg kommer att fortsätta att ha kärnvärdena och kulturen som ett familjeföretag men med omedelbar tillgång till forskning- och utvecklings-, produktions- och distributionsresurser från ett av de bästa tekniska belysningsproducenterna i världen.

Är du en mästare på att överträffa en kunds förväntningar även vid en reklamation eller när en klurig teknisk fråga ställs? Som Customer Service Manager hos Wästberg kommer du att hantera den dagliga kontakten med företagets kunder och säljare i Sverige samt internationellt. Du kommer främst att ansvara för hanteringen av reklamationer, returer och service efter köp, vad vi kallar efterservice. Vi ser gärna att du har erfarenhet av belysning och är tekniskt intresserad. Vi söker dig som är strukturerad och professionell i ditt kundbemötande samt har god erfarenhet av reklamationshantering.

Främsta arbetsuppgifter: 

Tjänsten kommer innebära en möjlighet att utveckla Wästbergs efterservice-rutin. Du svarar på telefonsamtal och e-mail från kunder och vår egen säljorganisation kring tekniska frågor och efterservice. Du har kontakt med vårt lager och produktionsavdelning och du hanterar ärenden från start till slut för bästa kundnöjdhet. Du hanterar även offerter, beställningar, övervakar leverans av dessa, samt förser kunder med den information de önskar.

Övrigt gällande tjänsten:

Vi söker någon som är noggrann, värnar om Wästbergs intressen och sköter sina arbetsuppgifter och kontakt med kunder och kollegor på ett gediget sätt. Du ingår i Customer Service teamet och rapporterar till Sälj- och Marknadschefen.

För att du ska trivas i jobbet så tror vi att du uppfyller följande:

 • Har erfarenhet av belysnings och / eller möbelbranschen och är tekniskt intresserad.
 • Tidigare har arbetat med administration.
 • Har erfarenhet av arbete inom kundservice och att hantera reklamationer.
 • Service-minded och alltid strävar efter att göra det yttersta, både för kunder och för kollegor.
 • Är noggrann och självständigt kan planera och strukturera arbetsuppgifter på ett effektivt sätt.

Krav på kompetens:

 • Att obehindrat kunna kommunicera på svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken används i det dagliga arbetet.

Önskad utbildningsnivå:

 • Minst gymnasieutbildning

Specifika kunskaper som är meriterande:

 • Belysningskunskaper
 • Eftergymnasial utbildning, gärna inom teknik, service eller försäljning.
 • Erfarenhet av att arbeta med tekniska produkter samt har ett tekniskt intresse
 • Erfarenhet av att arbeta i Microsoft Dynamics Business Central affärssystem

Språkkunskaper:

 • Krav – Svenska, Engelska
 • Meriterande – Tyska 

Anställningsform: Heltid, 6 månaders provanställning, sen tillsvidareanställning. Arbetsdagen är mellan kl. 08-17 / 09-18 med lunch kl. 12-13.

Förmåner: Pensionsförmån

Arbetsplats: Centralt i Malmö, nära Centralstationen

Önskat tillträdesdatum: Omgående

Ansökan:

I denna rekrytering arbetar vi med Bohmans Nätverk och mer information om tjänsten kan lämnas av rekryteringskonsult Johan Larsson. Mail: johan.larsson@bohmans.com

Välkommen med din ansökan!

Wästberg Lighting Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

johan.larsson@bohmans.com

Liknande jobb