Digital designer – interim

Bohmans Nätverk startades 1993 av Claes Bohman med en ambition att ge headhunting en ny skepnad och försöka se människan. Mindre prestigeladdat, mer personligt och med en bättre matchning mellan uppdragsgivaren och individen. Vi klättrar mot 1000 företag som har funnit rätt människor för att utveckla sina verksamheter. Samtidigt har tusentals människor vuxit genom sitt arbete. Att anlita Bohmans är att få tillgång till unika nätverk. Vi bygger företag och förändrar människors liv. Bohmans rekryterar chefer och specialister inom främst marknad, kommunikation, PR och försäljning samt andra affärsnära roller i en allt mer digital värld. www.bohmans.com.

Till vår uppdragsgivare söker vi nu efter en Digital Designer. Detta är en inhyrning på cirka 6-9 månader till deras inhousebyrå som har kontor i Solna.

Du har några års erfarenhet från liknande arbete på reklam-, produktions eller inhousebyrå.  Du har jobbat med kampanjer i DOOH, SoMe, display och butik och förstår hur dynamiken i digital kommunikation fungerar. Vi vill att du blir katalysatorn hos våra kreatörer och tvärfunktionella team i hur kommunikationen kan bidra till önskade kommunikativa mål.  Du trivs med och har lätt för att samarbeta med både kollegor och externa samarbetspartners. Strukturerad och van vid att jobba med flera uppdrag samtidigt.

Din Profil:

Vi ser att du är positiv och tar naturligt ansvar och är kommunikativ och vågar ifrågasätta. Du har ett utforskande och hypotesdrivet arbetssätt med ett Formsäkert ett öga för detaljer som gör skillnad. Kreativ, öppen och engagerad till att vara med och ta fram nya arbetssätt. Starkt självledarskap i en teammiljö. En målmedveten, snabb idéspruta. Du har erfarenhet av att ta fram koncept och  dokumenterad erfarenhet av arbete med digitala kampanjer.

Du kommer löpande att utvärdera och optimera alla delar som format, erbjudande, budskap, timing och utmanar hela tiden oss själva för att göra saker bättre. Du tar fram digitala kampanjer för att driva försäljning och varumärke. Arbetar obehindrat i Adobe Creative Suite, After effects och har erfarenhet av 3D-design och Copyframtagning. Du förstår självklart hur du får fram budskap genom storytelling.

Mer information
Tjänsten är en inhyrning via Bohmans Nätverk på heltid och är en konsultlösning med möjlighet till förlängning. Tillträde sker snarast 2019 och uppdraget löper cirka 6-9 månader. Vi intervjuar kandidater löpande. Skicka din ansökan via länken med ditt CV och personligt brev. Sista ansökningsdag 30 september. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen!
För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta Linda Schmidt, linda.schmidt@bohmans.com, Rekryteringskonsult Bohmans Nätverk.

 

Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

linda.schmidt@bohmans.com

Liknande jobb