Digital Marketing Manager

Digital Marketing Manager till Greenpeace Norden i Sverige

Vill du vara med och förändra världen på riktigt? Vill du jobba med att använda digitala medier till att engagera människor i kampen mot greenwashande storbolag, cyniska fossilinvesteringar och passiva makthavare? Vill du jobba för klimatet, naturen och planeten? Då ska du fortsätta läsa den här annonsen!

Vi söker en Digital Marketing Manager som kommer ansluta till ett team av experter inom olika områden:
Allt från klimat och biodiversitet till kommunikation och civil olydnad.
Du kommer sitta i Stockholm, fokusera på Sverige men samarbeta med nordiska och internationella kollegor och dina arbetsuppgifter är att med digitala kanaler mobilisera supporters till våra kampanjer och bilda opinion för att påverka beslutsfattare.

Som Digital Marketing Manager skapar du förändring med rätt innehåll i våra sociala kanaler och på vår sajt. Du påverkar den digitala dialogen i våra frågor och du deltar med din expertis i våra aktioner. Du tar fram innehåll och koncept som påverkar debatten - ibland tar du fram idéer från scratch med vårt svenska team och ibland anpassar du internationellt material så det passar en svensk publik.

Sök jobbet med arbetsprover, kortfattad CV och ett personligt brev på engelska.

Saker vi kommer leta efter i din ansökan är:

  • Konceptuell förmåga. Att du tar saker från brief vidare till skiss och via Photoshop eller något videoredigeringsprogram till en kommunikationsenhet. Att du arbetat i internationella tvärfunktionella team med storskaliga kampanjer är meriterande.
  • Digitalt kunnande: Du behärskar olika kanaler och har arbetat i allt från mailutskick och webbsajter till sociala media-plattformar och gärna marketing automation-system. Det är också himla bra om du t ex kan slänga ihop en dashboard i Google Data Studio, putsa till en CSS så sajten blir lite snyggare och göra en bra målgruppssegmentering i Facebook Audience Tool.
  • Hantverkskunnande: Du har god formkänsla, jobbar snabbt i olika verktyg och kan formulera dig på ett slagkraftigt och engagerande sätt i skrift. 
  • Erfarenhet från sociala rörelser. Du har arbetat digitalt med att mobilisera, engagera och organisera i viktiga frågor.

Ladda upp din ansökan senast 4 april. Vi håller intervjuer löpande och tillsätter positionen så snart som möjligt, så vänta inte med din ansökan.

På grund av nuvarande situation kring Corona kommer alla intervjuer i första steget göras digitalt.

Har du några frågor så kontakta rekryteringskonsult Linda Schmidt, Bohmans Nätverk, mobil: + 46 (0) 76 408 77 91 alt. Linda.schmidt@bohmans.com. Välkommen med din ansökan.

Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

linda.schmidt@bohmans.com

Liknande jobb