Group Digital Marketing Specialist

Adapteo är den ledande partnern inom anpassningsbara byggnader i norra Europa. Vi bygger, utvecklar, hyr ut och säljer anpassningsbara lokaler för förskolor, skolor, kontor, vård och boende. Med Adapteos cirkulära byggnadslösningar kan kunderna transformera, skala upp, skala ner och återanvända, allt eftersom behoven förändras. Det är så vi bygger anpassningsbara och hållbara samhällen. Adapteos hyresbestånd omfattar 1,3 miljoner kvadratmeter och verksamheten bedrivs i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland, Belgien, Nederländerna och Litauen. En majoritet av Adapteos intäkter genereras av hyreskontrakt från offentlig sektor. Vi är idag ca 500 anställda, och har vårt huvudkontor i Stockholm och Vanda. Adapteos kärnvärden ligger till grund för vår verksamhet och vår kultur. Som medarbetare, kund eller annan intressent ska mötet med Adapteo genomsyras av ProaktivitetSamarbete och Engagemangwww.adapteogroup.com

 

Adapteo är ett nyskapat varumärke som snabbt blivit en ledande aktör inom anpassningsbara byggnader. Vi skapar flexibla byggnader för ett mer modernt, hållbart och tillgängligt samhälle. Nu söker vi en Group Digital Marketing Specialist. Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i en global koncern.

Du kommer ha en central roll både inom respektive lokalt marknadsteam och centralt inom koncernen. Tjänsten är mål- och resultatinriktad och fokus ligger på att driva konvertering och att skapa leads i linje med affärsmålen. Du samlar in och analyserar data för att omvandla informationen till insikter och löpande optimering. Adapteo är ett datadrivet företag som har kommit en bra bit i sin digitalisering och vår Group Digital Marketing Specialist spelar en avgörande roll för vår fortsatta utveckling. Du ges även möjlighet att utveckla och dela med dig av din kunskap i respektive europeiskt marknadsteam. Arbetet är verksamhetsnära och tillsammans med den övriga organisationen omsätter du kunskap till aktivitet.

Om rollen

Som Group Digital Marketing Specialist är din huvuduppgift att driva digital tillväxt i form av webbplats/SoMe-trafik/engagemang och leads inom alla affärsenheter på Adapteo Group genom att se till att digitala verktyg, strategier, innehåll och insikter som behövs finns på plats. Andra uppgifter är att driva, utveckla och analysera försäljningsdrivna marknadsföringsaktiviteter (till exempel segmentkampanjer) och se till att alla affärsenheter har det stöd de behöver för att växa och underhålla sina marknadsplaner. Du ska säkerställa en bra kundupplevelse i digitala kanaler (webbplats, sociala medier etc) med informativt, inspirerande och välstrukturerat innehåll samt driva och stödja ett datadrivet tankesätt.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Leadsgenerering (strategi och planering, stödja business units i utförande och uppföljning)
  • Webbplats (innehåll, struktur, utveckling och övergripande insikter)
  • Sociala medier (strategi, innehåll, insikter från central nivå)
  • Framtagande av marknads- och försäljningsstödjande material redo för lokalisering
  • Säljaktiveringskampanjer (produktion, stöd vid lokal aktivering, stöd vid analys)
  • Framtagande av projektplaner för marknadsaktiviteter och kampanjer och distribution på central nivå
  • Datadrivna marknadsföringsinsikter centralt och stöd med lokala behov

Om dig

För att lyckas i rollen vill vi att du har en relevant utbildning och några års erfarenhet av en liknande tjänst. Du är en social och serviceinriktad person som samtidigt har viss integritet och en god förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter. Du gillar framtidens digitala spelplan men inser värdet av det mänskliga. Har erfarenhet av arbete med kundresor, konvertering, dataanalys och optimering. Du har mycket god inblick i Google och Facebooks annonsprodukter, SEO, och vet om, när och hur du kan använda dig av ex. programmatic, display, retargeting, video och direktkommunikation. Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska.


Välkommen med din ansökan!

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök gärna så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar vi med Bohmans Nätverk. Vid frågor om rekryteringen - kontakta Erik Myrhage: 0733 73 45 33 / erik.myrhage@bohmans.com. Urval och intervjuer sker löpande. Ansök med CV och personligt brev via länken till höger ovan.

Adapteo Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

erik.myrhage@bohmans.com

Liknande jobb