Director of Strategy

Sirona Health Solutions är ett skandinaviskt rådgivnings- och analysbolag som arbetar för att skapa bättre hälsa, vård och omsorg. Den bästa vården är den som aldrig behövs, därför arbetar vi främst med proaktiva och förebyggande lösningar.

Vår vision är att bidra med vår kompetens, innovativa idéer och passion för att förbättra utfallet för patienter, vårdgivare och samhälle genom kvalitetsorienterade verktyg och arbetssätt inom hälso-, sjukvårds- och omsorgssektorn. Vi vill vara en långsiktig, strategisk och operationell partner med både leverantörer och finansiärer av hälso- och sjukvård. Våra kunder är inom både offentliga och privata sektorn (från vårdgivare och läkemedelsbolag till medtechbolag och private equity).

Om rollen

Den skandinaviska hälso- och sjukvården har stora utmaningar framför sig genom en åldrande befolkning, ökade kroniska sjukdomar och kompetensbrist. Detta ställer nya krav på styrning och ledning. Bästa möjliga vård och omsorg till patienter kräver en målinriktad ledning och styrning. En ledning som sätter fokus på kvalitet, medarbetare och effektivitet.

Vi skapar direkta förbättringar och varaktiga resultat genom att arbeta med välbeprövade metoder inom organisationsutveckling kombinerat med medicinsk spetskompetens som en integrerad del i vårt arbete.

Ledning, verksamhetsutveckling och verksamhetsstyrning är Sironas mest centrala affärsområde, vilket du som Director of Strategy kommer ansvara för att leda och vidareutveckla. Du kommer coacha vårt team av experter men även ta ansvar utveckla vårt affärsområde professionellt och resultmässigt. Som Director of Strategy kommer du vara en del av Sironas ledningsgrupp och rapportera till VD.

Om dig

Vi söker dig som har minst 10 års erfarenhet av framgångsrikt arbete som managementkonsult och ledare inom hälso- och sjukvård eller liknande sektorer med fokus på strategi- och verksamhetsutveckling.

Du är resultat- och lösningsorienterad, har hög integritet och är en lagspelare med både analytisk och social kompetens. Du har ett stort nätverk inom vårdsektorn, är entreprenöriellt lagd och har en mycket god förmåga att odla, utveckla samt förvalta nya affärer och relationer. Du är engagerad i samhällsutvecklingen och har ett genuint intresse och ett hjärta för att utveckla vården.

Vi ser gärna att du har följande kompetenser, erfarenheter och egenskaper med till oss:

  • Minst 10 års erfarenhet av arbete som managementkonsult och ledare med fokus på strategi- och verksamhetsutveckling inom hälso- och sjukvården eller närliggande sektorer.
  • En hög grad av affärsorientering med mycket god förmåga att odla och utveckla relationer och projekt.
  • Mycket god ledarskapsförmåga och erfarenhet av att bygga team samt ta personalansvar
  • En drivkraft att utveckla medarbetare och Sirona i sin helhet
  • Förmåga att ta djuplodande analyser till insikter och strategiska riktlinjer.
  • Mycket god kommunikationsförmåga som inte bara kan göra det komplexa lättbegripligt, utan även gillar att dela kunskaper och insikter på konferenser och i workshops.
  • Du har en akademisk examen i grunden (ex. civ.ing. civ.ek eller läkarexamen)

Om oss

Vi är idag 32 medarbetare samt 10 seniora industriexperter med kontor i Stockholm och Oslo Vi består av bland annat managementkonsulter, läkare, ekonomer, IT-experter och analytiker – har omfattande vårderfarenhet och djup kompetens inom hälsoekonomisk teori och metodik.  Vi har den kunskap, och de verktyg, metoder och modeller, som krävs för att skapa bästa möjliga hälso- och sjukvård för samhällets begränsade resurser. 

Vi jobbar alltid nära våra kunder, och vår filosofi är att de bästa lösningarna skapas gemensamt med dem. 

Du kan läsa mer om oss, våra medarbetare, case och kunder på www.sironagroup.se

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Sirona med rekryteringsbolaget Bohmans Nätverk som tar emot din ansökan. Skicka gärna in CV och ett personligt brev snarast, då urval och intervjuer sker löpande. Ansökningar behandlas strikt konfidentiellt. För mer information om tjänsten kontakta Bohmans Nätverk genom Anders Welin på anders.welin@bohmans.com / +46 (0)706 33 21 37.

Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

anders.welin@bohmans.com

+46706332137

Liknande jobb