Driven Produktionsledare

Bohmans Nätverk startades 1993 av Claes Bohman med en ambition att ge headhunting en ny skepnad och försöka se människan. Mindre prestigeladdat, mer personligt och med en bättre matchning mellan uppdragsgivaren och individen. Vi klättrar mot 1000 företag som har funnit rätt människor för att utveckla sina verksamheter. Samtidigt har tusentals människor vuxit genom sitt arbete. Att anlita Bohmans är att få tillgång till unika nätverk. Vi bygger företag och förändrar människors liv. Bohmans rekryterar chefer och specialister inom främst marknad, kommunikation, PR och försäljning samt andra affärsnära roller i en allt mer digital värld. www.bohmans.com.

På uppdrag av en större reklambyrå söker vi nu en driven produktionsledare/operativ projektledare som kan börja omgående - antingen som konsult eller som anställd. Börjar man som konsult så är det bra om du på sikt vill bli anställd om det fungerar bra.

Rollen är krävande med högt tempo från dag 1, så du bör ha jobbat med någon/några större kunder tidigare och snabbt kunna komma igång.

Du blir en del i ett team som främst jobbar med ett varumärke.

Kontakta mig gärna på: johan.larsson@bohmans.com

Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

johan.larsson@bohmans.com

Liknande jobb