Event- och mötesplatskoordinator

Handelskammaren grundades 1902 och är i dag en av Sveriges ledande näringslivsorganisationer och den ledande mötesplatsen för samhällsbyggare i Stockholm-Uppsala. Till oss kommer företagare, politiker och andra beslutsfattare i huvudstadsregionen för att skaffa ny kunskap eller knyta affärskontakter. Årligen arrangerar vi runt 200 evenemang – allt från nätverksträffar, seminarier och frukostmöten till stora evenemang som Tulldagen, Distinget och World Trade Day.

 Vi skapar opinion, väcker debatt och påverkar beslutsfattare i frågor som är avgörande för konkurrenskraft och tillväxt i huvudstadsregionen. Förutom detta arbetar vi även med tvistlösning via Skiljedomsinstitutet (SCC) och med kommersiella tjänster inom exempelvis internationell handel. Stockholms Handelskammare är en dynamisk arbetsplats med kunniga och engagerade medarbetare som brinner för att skapa Europas bästa huvudstadsregion tillsammans med de cirka 2000 medlemsföretagen.

Stockholms Handelskammares Community & Growth-avdelning ansvarar för attraktionskraften i medlemserbjudandet och aktiveringen av våra medlemmar. Som en av Sveriges ledande mötesplatser för beslutsfattare inom näringsliv och politik är mötet en central del av avdelningens huvudsakliga ansvarsområden.

Vi arrangerar årligen närmare 200 event och seminarier med syftet att skapa värde för existerande medlemmar och i förlängningen attrahera nya. Avdelningen består av projektledare som driver events och nätverk samt affärsutvecklare och customer success-roller som alla drivs av att göra skillnad för staden, näringslivet och människorna.

Nu söker vi en vass och driven kollega som kommer att jobba för att alltid säkerställa högsta service på Stockholms Handelskammares mötesplats. Den ska inbjuda till möten mellan människor och känslan av att vara Stockholms mest kraftfulla mötesplats. För rollen kan detta bland annat innefatta att du ska ha ett högst professionellt bemötande i vår front desk, stötta upp våra projektledare med högt som lågt vid event, ansvara för förberedelse av lokal, catering och eventleveranser, samt iordningställa efter event och lokallån.

Du kommer få fantastiska kollegor på Community & Growth- avdelningen och får en inblick i alla spännande event och seminarier som Stockholms Handelskammare skapar.

Vi söker dig som har:

  • Minst gymnasiekompetens
  • Minst 2-3 års relevant arbetslivserfarenhet inom event/serviceyrke
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift
  • Meriterande om du har bakgrund inom hotell och restaurang.

Vi tar alltid minst två referenser på alla vi rekryterar till Stockholms Handelskammare men vi tycker att det är lika viktigt att du som söker jobb hos oss också kan ta referenser på oss som arbetsgivare. Vi vet hur viktig matchningen är från bådas håll och därför kan alla slutkandidater be rekryterande chef om två referenser i slutet av rekryteringsprocessen. Våra referenser är våra befintliga medarbetare som kan svara på frågor om hur de upplever att det är att jobba hos oss. Vid frågor och intresse av referenstagning meddela rekryterande chef.

Övrigt:

Tjänsten är på heltid i Stockholm och du erbjuds mycket fina förmåner och goda utvecklingsmöjligheter.

I denna rekrytering samarbetar vi med Bohmans Nätverk. För mer information om tjänsten kontakta
Linda Schmidt på linda.schmidt@bohmans.com mobil: +46 (0) 76-408 77 91 eller Erik Myrhage, erik.myrhage@bohmans.com eller +46 (0) 73-373 45 33.

Sök snarast då vi arbetar med löpande urval. Ansök med CV och personligt brev via länken till
höger ovan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Stockholms Handelskammare Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

linda.schmidt@bohmans.com