F&B Manager till Hernö Gin Bar i Stockholm.

Hernö Gin är världens ledande producent av hantverksmässigt framställt gin. Stolta pionjärer som startade Sveriges första gindestilleri 2011. I den lilla byn Dala nära Härnösand i Höga Kusten skapar Hernö Gin världens mest prisbelönta gin med naturliga och ekologiska örter och kryddor i de handslagna kopparpannorna Kierstin och Marit. Måna om hantverket, transparens i alla led och med fokus på kvalitet, har Hernö Gin siktet inställt på att föra premiumginkulturen in i allas vardagsrum. Hernö Gin Bar i Stockholm är ett steg på vägen.

Hernö Gin öppnar cocktailbar med tillhörande showroom på Södermalm, nära Slussen, i sommar. Är du huvudpersonen som blir vår främsta ambassadör på plats och leder verksamheten?

I rollen som F&B Manager kommer du att ansvara för driften av Hernö Gin Bar med cocktailbar, restaurang och tillhörande provningsverksamhet. Du kommer att ha budget- och resultatansvar samt självständigt leda det team av medarbetare som du själv tillsätter. Tillsammans blir ni våra ambassadörer i Sveriges huvudstad och vi ser dig i huvudrollen. Det är hos dig som mötet sker. Du är vår öppna famn. Du är vår varumärkesbärare personifierad och säkerställer att våra gäster får en minnesvärd upplevelse i sann Hernö Gin-anda.

Du kommer vara med i uppstarten och får möjlighet att påverka såväl utbud som upplevelsen i våra lokaler. I rollen kommer du att ha ett mycket nära samarbete med företagets ledning i Härnösand. Vid events tillsammans med kunder och återförsäljare kommer du ibland att arbeta på plats vid destilleriet i naturskön omgivning. Utbildning av dig och ditt team kommer även den att ske här.

Dina ansvarsområden: 

  • Drift, inköp och varumottagning.
  • Personal, inklusive schemaläggning och coachning.
  • Avtal avseende lokalvård, glasåtervinning etc.
  • Försäljning, lönsamhet och bemanning enligt budget.
  • Driva och följa upp merförsäljning.
  • Ekonomisk uppföljning och planering.
  • Lokal marknadsföring inom ramen för Hernö Gins koncept.

Dina personliga egenskaper och styrkor:

Du ska ha minst tre års erfarenhet av motsvarande tjänst. Som person är du driven, ödmjuk, positiv och sporras av högt tempo. Du är intresserad av människor och service och har en naturlig social förmåga. Därtill ska du ha goda administrativa färdigheter som behövs vid ditt arbete att planera, utföra och följa upp olika aktiviteter. Du kommunicerar på både svenska och engelska i tal och skrift. Men du vet såklart vad som krävs för att lyckas i en sådan här roll och du har säkert redan en del tankar och idéer kring hur du skulle vilja förverkliga de spännande möjligheter vi har framför oss.

Ansökan:

Vi samarbetar med Bohmans Nätverk och denna rekrytering är även ett samarbete med Besöksverket. Har du frågor kring tjänsten, kontakta gärna Erik Myrhage på 0733734533 alt. erik.myrhage@bohmans.com eller Per Mellström på 0706093398 alt. per.mellstrom@huvudverket.eu. Sök snarast då vi arbetar med löpande urval.

Hjärtligt välkommen med din ansökan.

 

 

 

 

 

 

Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

erik.myrhage@bohmans.com

Liknande jobb