Försäljningschef till Luwasa Greenstyling

Luwasa Greenstyling är ett fjärde generationens familjeföretag och har en historia som går tillbaka till år 1916. Vi har vår bas i Mölnlycke företagspark, 5 min från Göteborg, där vi har vårt växthus i en modern greenbuilding på 900 kvm. Vi arbetar med hela Sverige som marknad och har växtservice i egen regi med ett heltäckande servicenätverk. 

Luwasa har kunder inom allehanda offentliga miljöer såsom myndigheter, kontor och hotell. Några av våra största kunder är olika designhotell och premium workspace kontor.

Bolaget har under det senaste året expanderat och etablerat sig på två nya orter, Stockholm och Malmö, utöver att man breddat sig i sitt erbjudande på sin ursprungliga marknad, Göteborg. 

Luwasa Greenstyling skapar kreativ växtinredning - miljöer som sjuder av inspiration, både inomhus och utomhus och är en naturlig samarbetspartner för flera av de största arkitektur- och inredningsföretagen. Luwasa har arbetat med hydrokulturväxter sedan 1968 och det unika sättet att odla med hydrokultur har visat sig väldigt framgångsrikt och uppskattat hos kunderna. 

2017 påbörjades ett skifte i Luwasa där man började se över och slipa på affärsmodell, arbetsprocesser, IT-infrastruktur och servicesystem. Sedan dess har bolaget etablerats i Malmö och Stockholm samt haft en tillväxttakt på 20 % per år vad gäller omsättning, ny personal och flera nya kunder. Bolaget är nu inne i en spännande fas där man har skapat en stabil grund för att fortsätta växa både med nya och befintliga kunder.

Försäljningschef Luwasa Greenstyling

Luwasa vill därför stärka upp den kommersiella kompetensen för att öka tillväxttakten och söker en erfaren och driven försäljningschef. I denna roll kommer du vara central i att utveckla sälj- och marknadsarbetet genom att implementera nyckeltal och arbetsprocesser i samråd med VD och verksamhetschefer som stärker försäljningen och kundnyttan. Likaså kommer du som försäljningschef vara en viktig förebild och coach i processerna där du arbetar hands-on med att identifiera, konvertera och utveckla nya kundrelationer till långsiktiga samarbeten.

Vem vi söker

Vi söker en tydlig ledare och coach med stark vurm för försäljning som brinner för vackra miljöer, och som har erfarenheter från närliggande branscher och affärsmodeller (långa samarbeten och abonnemangstjänster) men som kan se Luwasa med nya ögon. Du har en mycket god stilistiskt och visuell förmåga samt lång erfarenhet av idéförsäljning vilket givit dig gedigna erfarenheter och stark verktygslåda att förmedla dina idéer till kund genom att skapa och illustrera dessa i till exempel Powerpoint eller Sketchup.

Du har gedigen erfarenhet från tjänsteförsäljning och relationsmarknadsföring. Tidigare erfarenheter från att leda en säljorganisation för ett tjänsteproducerande bolag inom B2B är meriterande. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med offentliga upphandlingar så är det fördelaktigt.

 För att lyckas i rollen tror vi att du;

  • är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang och har lätt att skapa kontakter och långsiktiga relationer
  • är van att träffa personer i högt uppsatta roller i olika verksamheter och har ett omfattande kontaktnät
  • har god förmåga att förklara och ”sälja in” förslag, idéer och koncept samt gillar att presentera kreativa förslag inför kunder
  • är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift
  • har gymnasial utbildning, gärna kompletterad med eftergymnasial utbildning inom försäljning/marknadsföring
  • besitter mycket god datorvana där du är van att jobba med Excel, Powerpoint samt CRM-system såsom Hubspot

I rollen som försäljningschef kommer du att vara stationerad i Stockholm och rapportera till bolagets VD.

Ansök

I denna rekrytering samarbetar Luwasa med Bohmans Nätverk. Ansök med CV och personligt brev via länken. För mer information om rollen och processen, vänligen kontakta: Johan Larsson, johan.larsson@bohmans.com eller Anders Welin, anders.welin@bohmans.com.

Luwasa Greenstyling AB Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

johan.larsson@bohmans.com

Liknande jobb