Fri Köpenskap söker vass reporter

Fri Köpenskap ingår i Nordiske Medier som är Nordens största B2B-förlag med cirka 50 titlar, varav ett 20-tal i Sverige. Utgivning sker både digitalt och i print. Nordiske Medier står också bakom ett stort antal branschevent varje år.

Nordiske Medier Stockholms medieportfölj spänner över bygg- och anläggningssektorn, motor- och transportbranschen, detaljhandeln, hälsa och ett antal specifika industrier. Våra kunniga facktidningsjournalister levererar varje dag kvalitetsjournalistik till beslutfattare och professionella yrkesmänniskor inom respektive bransch.

Nordiske Medier har cirka 80 medarbetare i Sverige och 100 i Danmark. Huvudkontoret ligger i danska Ålborg och vi har även kontor i Köpenhamn, Stockholm och Helsingborg.

Läs mer om oss på www.nordiskemedier.se och www.fri-kopenskap.se/

Fri Köpenskap har bevakat dagligvaruhandeln i snart 80 år. Nu söker vi en reporter som kan hjälpa till att befästa positionen som branschens ledande tidning.

Den vi söker är driven och van att självständigt producera nyheter oberoende av kanal; webb, print, nyhetsbrev eller sociala medier. Helst har du redan goda fackkunskaper och ett etablerat nätverk, men viktigast är att du är intresserad av samhälle och näringsliv, proffs på omvärldsbevakning och snabbt kan sätta dig in i branschfrågor.

Fri Köpenskap är stolt arrangör av branschens viktigaste event, Dagligvarugalan, så samarbete med eventavdelningen ingår också i arbetsuppgifterna.

Är du framåt, nyfiken och van att snabbt växla arbetsuppgifter är det också en fördel. Du behöver även kunna hantera tidspress och arbeta strukturerat mot kort deadline.

Nordiske Medier kan erbjuda en trevlig och stimulerande redaktionell miljö tillsammans med bolagets andra titlar. På kontoret i Solna får du ett varierat arbete där du mest befinner dig på redaktionen, men ibland är ute på reportage eller bevakar seminarium eller event. Därför behöver du även behärska fotografering och kunna lägga upp rörligt material.

Nordiske Medier följer kollektivavtalet mellan Medieföretagen och Svenska Journalistförbundet.

Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Bohmans Nätverk. Skicka in din ansökan med CV och ett personligt brev via länken upp till höger så snart du har möjlighet. Vi går igenom ansökningar löpande. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Erik Myrhage: erik.myrhage@bohmans.com (073- 373 45 33).

 

 

Nordiske Medier Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

erik.myrhage@bohmans.com