Grafisk designer med passion för digital kommunikation

Mäklarfirman HusmanHagberg AB grundades 1997 av Mats Dahlström och Lennart Hagberg, som fortfarande är verksamma inom bolaget. HusmanHagberg är en franchiseorganisation vilket innebär att alla kontor drivs av egna företagare. Idag har HusmanHagberg över 400 medarbetare och drygt 90 kontor över hela Sverige, samt fyra kontor i Spanien.

Målet med företaget är att vara den mest uppskattade mäklaren i det område kunden vill genomföra sin affär.

Grafisk designer med passion för digital kommunikation

Vill du jobba inom ett av Sveriges mest engagerande områden – bostadsmarknaden? Fastighetsmäklarkedjan HusmanHagberg fortsätter sin expansion i både Sverige och utlandet och söker nu en grafisk designer med kunskap inom webbutveckling och andra delar av martech.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som är passionerat intresserad av att skapa grafisk produktion utifrån de affärsbehov som finns inom fastighetsmäkleriet och tillhörande marknadsföring. För att lyckas i rollen är det även viktigt att du har viss kunskap om webbutveckling, så att du kan komplettera vår webbyrå med olika typer av anpassningar och viss utveckling. Exempel på arbetsuppgifter kan vara produktion av grafiskt material för print, rörligt material för sociala medier, skapa nyhetsbrev, bistå våra kontor med material anpassat till vår grafiska profil, analysera vår digitala trafik, anpassa webben utifrån identifierade behov och mycket, mycket mer. Du kommer att jobba nära vår marknadschef, en projektledare och vår franchisekoordinator – och dessutom kommer du att arbeta nära alla våra franchisetagare och säljkoordinatorer.

Du ska ha kunskap inom:

  • Högskoleutbildning inom grafisk produktion/ webbutveckling.
  • Html, CSS, intresse för JavaScript, samt PhotoShop och InDesign.
  • God förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift.
  • Vi ser gärna att du är van att leda projekt.
  • Det allra viktigaste är att du är passionerat intresserad av att bidra till utvecklingen av vår affär.
  • Har du kunskap inom enklare videoproduktion är det ett stort plus.

Vem söker vi?

Vi tror att du är utbildad inom grafisk design och webbutveckling och är i början av din karriär.
Troligtvis jobbar du idag på en byrå eller företag inom B2C med grafisk produktion och driver diverse projekt. Som person är du nyfiken och initiativtagande med hög energi och stort driv. Vidare tror vi att du är strukturerad, detaljmedveten och social. Du är intresserad av den digitala utvecklingen och ser möjligheterna som den ger.

Vad erbjuder vi?

En tjänst där du självständigt kommer att få utföra en bred flora av uppdrag. Arbetsplats i fina lokaler i centrala Stockholm. Dina kollegor blir ett bra gäng på HK och drygt 400 trevliga medarbetare i vår kedja, från Gällivare i norr, till Malmö i söder plus på fyra kontor i Spanien.

Övrigt:

I denna rekrytering samarbetar vi med Bohmans Nätverk. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. HusmanHagberg tillämpar provanställning om sex månader. Vi går igenom ansökningarna löpande, så vänta inte med att höra av dig! Skicka din ansökan via länken med ditt CV och personligt brev. Sista ansökningsdag 18 december 2018.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Om du har frågor kontakta Linda Segerström på Bohmans Nätverk via mail på: linda.segerstrom@bohmans.com. Varmt välkommen med din ansökan!

#unicorn #martech #husmanhagberg #grafiskdesign #webbutveckling

Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

linda.segerstrom@bohmans.com

Liknande jobb