Grafisk Formgivare – interim

Bohmans Nätverk startades 1993 av Claes Bohman med en ambition att ge headhunting en ny skepnad och försöka se människan. Mindre prestigeladdat, mer personligt och med en bättre matchning mellan uppdragsgivaren och individen. Vi klättrar mot 1000 företag som har funnit rätt människor för att utveckla sina verksamheter. Samtidigt har tusentals människor vuxit genom sitt arbete. Att anlita Bohmans är att få tillgång till unika nätverk. Vi bygger företag och förändrar människors liv. Bohmans rekryterar chefer och specialister inom främst marknad, kommunikation, PR och försäljning samt andra affärsnära roller i en allt mer digital värld. www.bohmans.com.

Till vår uppdragsgivare söker vi nu efter en Grafisk Formgivare. Detta är en inhyrning på cirka 6-9 månader till deras inhousebyrå som har kontor i Solna.

Du är en kreativ och initiativrik Grafisk Formgivare som är van att arbeta ide- och konceptbaserat samt kan producera original.

Arbetsuppgifter:

  • Strategisk som taktisk kommunikation
  • Ta fram kreativa idéer och koncept
  • Vidareutveckla befintliga koncept till att producera material för marknadskanaler som butik, produktinformation, event, annons, DOOH, OOH social.
  • Framtagning av koncept för nya tjänster och produkter
  • Bannerproduktion i Bannerflow
  • Tryckfärdiga original, gärna erfarenhet från annonsproduktion
  • Kampanjproduktion till butik
  • Kampanjproduktion till event

Din profil:

För att lyckas i rollen ser vi tidigare erfarenhet av att ha arbetat som Grafisk Formgivare under ett par år och producerat kampanjmaterial för både butik, event, annons, banners och arbetat med att ta fram koncept. Erfarenhet från att driva kreativa uppdrag och trivs med att arbeta med kombinationen av kreation och produktion. Du arbetar obehindrat i Adobe Creative Suite och kan digital produktion. Du är flytande i svenska, både tal och skrift.

Mer information
Tjänsten är en inhyrning via Bohmans Nätverk på heltid och är en konsultlösning med möjlighet till förlängning. Tillträde sker snarast 2019 och uppdraget löper cirka 6-9 månader. Vi intervjuar kandidater löpande. Skicka din ansökan via länken med ditt CV, portfolio och personligt brev. Sista ansökningsdag 30 september. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen!
För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta Linda Schmidt, linda.schmidt@bohmans.com, Rekryteringskonsult Bohmans Nätverk.

 

 
Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

linda.schmidt@bohmans.com

Liknande jobb