Head of Content Marketing

Vill du arbeta med framtidsinriktade produkter så som laddsystem för elbilar på ett företag med stor utvecklingspotential på en spännande global marknad? Vi söker nu en Head of Content Marketing till vårt växande marknadsteam. Genom att utveckla vår verksamhet inom Content Marketing kommer du att hjälpa oss identifiera nya möjligheter som gör oss till en ännu mer relevant och attraktiv för våra slutkunder och partners.

I denna tjänst kommer du ha ett övergripande internationellt ansvar för konceptualisering, innehållsutveckling och produktion, för alla produktområden.

Vi söker dig som har erfarenhet av att utveckla kreativ och konverteringsdrivande content för integrerade digitala aktiviteter. Du är van vid att skapa content för sociala medier och nyhetsbrev så väl som att leda produktion av video och bildmaterial. Därtill har du erfarenhet av att samordna uppdatering och optimering av webbsajter samt SEO.

Vi tror att du har:

- Relevant utbildning inom marknadsföring/kommunikation

- Erfarenhet av content marketing från reklambyrå, contentbyrå, mediabyrå eller liknande arbete i annat företag på kundsidan. I en roll som copywriter, Content Marketing Manager eller liknande

- God skriftlig och muntlig presentationsförmåga – storytelling, både på svenska och engelska

- God kommersiell förståelse

Som person tror vi att du trivs med högt tempo och många parallella projekt. Du är kreativ, strukturerad och orädd samt har stor genomförandeförmåga. Din relationsskapande personlighet kommer att bidra till ett nära och värdeskapande samarbete med de övriga avdelningarna på DEFA.

Tjänsten kommer vara placerad i Stockholm eller Oslo.

DEFA är ett familjeägt norskt teknologiföretag som startade sin verksamhet med framtagande av elektriska bilvärmare och var tidiga med elbilsladdning då de 2015 förvärvade Salto Laddstationer. DEFA växer och har gett sig ut på en spännande förändringsresa. Hos oss finns en tvärfunktionell miljö med fokus på innovation och utveckling av våra egna produkter och lösningar, från A till Ö. Vi äger värdekedjan genom att utveckla, testa, producera, marknadsföra och sälja lösningar över hela världen, och är ett globalt innovationsföretag med stark lokal förankring i Norden. Företaget kännetecknas av en platt struktur, med hög grad av engagemang och välmående.

Vi ser fram emot att få kontakt och välkomna dig till oss!

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök gärna så snart som möjligt. Vi samarbetar med Bohmans Nätverk. Vid frågor om rekryteringen - kontakta Erik Myrhage: 0733 73 45 33 / erik.myrhage@bohmans.com. Urval och intervjuer sker löpande. Ansök med CV och personligt brev via länken till höger ovan.

 

 

DEFA Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

erik.myrhage@bohmans.com

Liknande jobb