Head of Creative Sales

Vi på Storyfire är historieberättare med film som vårt främsta verktyg. Vi brinner för filmberättelser oavsett plattform. Hos oss hittar du filmarbetare och producenter med erfarenhet från några av Sveriges största produktioner, såväl som några av Sveriges främsta kreatörer och influencers i sociala medier. Vårt fokus är berättelser som berör, oavsett plattform. Inom våra väggar finns kompetens, erfarenhet och nätverk för att sätta ihop produktioner i världsklass.

 - Nu söker vi dig som vill vara med på vår resa att bli bäst i Sverige.

Vi tror att du har erfarenhet av att paketera och proaktivt sälja kommunikationskoncept oberoende av kanal mot nya och befintliga kunder. Du älskar att identifiera och analysera behoven hos dina kunder för att paketera idéer och koncept som skapar effekt. En självklarhet för dig är att du är med hela vägen från strategi till produktion. 

Du är affärsdriven och kreativ, ansvarar för att etablera, underhålla och vidareutveckla affärsmöjligheter, har alltid örat mot rälsen och vet vad som händer på marknaden. Du ser behoven, identifierar presumtiva kunder och skapar möjlighet för nya uppdrag. Tillsammans med våra kreatörer deltar du i pitcharbete och håller kundpresentationer.

Du har minst 10 års mediebakgrund inom rörlig media eller likande. Du kanske har arbetat på ett film/tv produktionsbolag eller som Account Director på större reklambyrå/digitalbyrå/contentbyrå där rörligt media är en passion för dig.

För att lyckas är du strukturerad och ordningsam, men förstår samtidigt att kvalitativ kreativitet är den viktigaste ingrediensen. Du hanterar varje projekt med stor professionalism, är resultatfokuserad och brinner för att göra affärer. Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete på ett prisbelönt och entreprenöriellt företag.

Storyfire AB Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

gustaf.aschan@bohmans.com

0761-989899

Liknande jobb