Head of Digital Marketing

Vill du arbeta med framtidsinriktade produkter så som laddsystem för elbilar på ett företag med stor utvecklingspotential på en spännande global marknad? Vi söker nu en Head of Digital Marketing till vårt växande marknadsteam. Genom att utveckla vår verksamhet inom Digital Marketing kommer du hjälpa oss att identifiera nya möjligheter som gör oss till en ännu mer attraktiv samarbetspartner för våra distributörer och slutkunder.

I denna nyinrättade tjänst kommer du ha ett övergripande internationellt ansvar för bolagets totala digitala marknadsföring samt vår e-handelslösning.

Vi söker dig som har erfarenhet av att planera och genomföra marknadsföringsaktiviteter i digitala kanaler och sociala medier, gärna inom B2B. Du är en affärsorienterad, analytisk och nyfiken ledare, som håller dig uppdaterad om digitala marknadsföringstrender och ny teknik.

I rollen kommer du att ansvara för strategi, planer, genomförande och utvärdering av pågående marknadsaktiviteter i nära samarbete med det interna teamet och externa partners. Du har ett stort engagemang och förståelse för vad som ger en bra kundupplevelse online.

Vi tror att du har:

- Relevant utbildning inom marknadsföring/kommunikation

- Erfarenhet av digital marknadsföring från digitalbyrå, mediabyrå eller liknande arbete i annat företag och kan peka på goda resultat

- Erfarenhet av e-handelslösningar och digitala kundresor / CX

- Erfarenhet av att leda och bygga team

- God skriftlig och muntlig presentationsförmåga, både på svenska och engelska

- God kommersiell förståelse

Som person tror vi att du trivs med högt tempo och många parallella projekt. Du är energisk, strukturerad och orädd samt har stor genomförandeförmåga. Din relationsskapande personlighet kommer att bidra till ett nära och värdeskapande samarbete med de övriga avdelningarna på DEFA.

Tjänsten kommer vara placerad i Stockholm eller Oslo.

DEFA är ett familjeägt norskt teknologiföretag som startade sin verksamhet med framtagande av elektriska bilvärmare och var tidiga med elbilsladdning då de 2015 förvärvade Salto Laddstationer. DEFA växer och har gett sig ut på en spännande förändringsresa. Hos oss finns en tvärfunktionell miljö med fokus på innovation och utveckling av våra egna produkter och lösningar, från A till Ö. Vi äger värdekedjan genom att utveckla, testa, producera, marknadsföra och sälja lösningar över hela världen, och är ett globalt innovationsföretag med stark lokal förankring i Norden. Företaget kännetecknas av en platt struktur, med hög grad av engagemang och välmående.

Vi ser fram emot att få kontakt och välkomna dig till oss!

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök gärna så snart som möjligt. Vi samarbetar med Bohmans Nätverk. Vid frågor om rekryteringen - kontakta Erik Myrhage: 0733 73 45 33 / erik.myrhage@bohmans.com. Urval och intervjuer sker löpande. Ansök med CV och personligt brev via länken till höger ovan.

 

DEFA Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

erik.myrhage@bohmans.com

Liknande jobb