Head of Sales and Marketing till Hernö Gin

Hernö Gin är världens ledande producent av hantverksmässigt framställt gin. Stolta pionjärer som startade Sveriges första gindestilleri 2011. I den lilla byn Dala nära Härnösand i Höga Kusten skapar Hernö Gin världens mest prisbelönta gin med naturliga och ekologiska örter och kryddor i de handslagna kopparpannorna Kierstin och Marit. Måna om hantverket, transparens i alla led och med fokus på kvalitet, har Hernö Gin siktet inställt på att föra premiumginkulturen in i allas vardagsrum. Hernö Gin Bar i Stockholm är ett steg på vägen.

OM HERNÖ GIN.

Hernö Gin är världens ledande producent av hantverksmässigt framställt gin. Stolta pionjärer som startade Sveriges första gindestilleri 2011. Allt började med en passion för den ädla spritdrycken med dominerande smak av enbär och drömmen om att skapa gin. En resa som tog Hernö Gins grundare Jon Hillgren till platser och gindestillerier världen över i sitt sökande efter kunskap och inspiration.

Hernö Gin skapar världens mest prisbelönta gin med naturliga och ekologiska örter och kryddor i de handslagna kopparpannorna Kierstin, Marit och Yvonne. Måna om hantverket, transparens i alla led och med fokus på kvalitet, har Hernö Gin siktet inställt på att föra premiumginkulturen in i allas vardagsrum.

Head of Sales and Marketing till Hernö Gin.

Hernö Gin är Sveriges första renodlade gindestilleri, leder utvecklingen inom craft gin och är det mest prisbelönta ginvarumärket i världen. Vi finns i ett trettiotal länder med Sverige som den enskilt största marknaden. Med siktet inställt på att föra premiumginkulturen in i allas vardagsrum vill vi nå fler! I ett expansivt skede söker vi därför rätt person till tjänsten som Head of Sales and Marketing.

DIN ROLL HOS OSS.

Som Head of Sales and Marketing på Hernö Gin leder du vårt sälj- och marknadsteam som i nuläget består av fem personer.

Du rapporterar till vår vd och har övergripande budget- och resultatansvar för hela försäljningssidan. I rollen ingår att utveckla de samarbeten vi redan har, inleda nya partnerskap som bygger vår position på marknaden och att skapa rätt tillväxtmöjligheter med befintlig organisation och struktur som stöd. Detta arbete ställer under vissa perioder höga krav på resor i jobbet, både i Sverige och utomlands, samt att planera dessa för ett effektivt genomförande.

DINA MERITER.

Vi söker i första hand dig som redan har ett väl upparbetat nätverk i branschen, såväl i Sverige och Norden som på andra prioriterade marknader. Du är bra på att bygga relationer och representerar Hernö Gin på ett naturligt sätt som en del i arbetet att kommunicera och stärka vårt varumärke. För att lyckas tror vi att du behöver vara orädd, självgående och att du brinner för våra produkter samt kan tala väl om dem i alla tänkbara sammanhang. Du är utrustad med social kompetens och ett gott omdöme som aldrig sviktar.

Du kommer till ett delvis dukat bord där det finns resurser för att vi ska kunna bli mer kommersiella inom ramen för vårt unika och starka varumärke.

VÅR FÖRETAGSKULTUR.

Vi har en familjär och teamorienterad företagskultur, där funktionskläder är en vanlig arbetskostym. Tydlighet, prestigelöshet, samspel och leverans i linje med uppsatta deadlines är egenskaper vi uppskattar. Du behöver precis som vi känna starkt för varumärket och uppskatta vårt ursprung.

Vi uppmuntrar en sund balans mellan karriär och familjeliv och vill framhålla hur viktigt det är att planera och lägga upp sitt jobb på ett bra sätt, med rapportering och uppföljning som naturliga ingredienser i ett strukturerat arbetssätt.

ANSTÄLLNINGSFORM.

Rekryteringen gäller en tillsvidareanställning. Tjänstgöringsgraden uppgår till hundra procent och vi tror att Stockholm kan vara din geografiska bas.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN.

I denna rekrytering samarbetar vi med Bohmans Nätverk. För mer information kontakta Erik Haglöf erik.haglöf@bohmans.com +46 (0) 708 44 11 60 eller Erik Myrhage erik.myrhage@bohmans.com +46 (0)733 73 45 33. Urval sker löpande. Sänd din ansökan med cv samt personligt brev snarast möjligt via länken

 

 

 

Hernö Gin Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

erik.haglof@bohmans.com

Liknande jobb