Key Account Manager

Key Account Manager

Är du en mål och serviceinriktad person som brinner för att både göra avslut och utveckla affärer?
Är du dessutom bra på att bygga relationer och trivs med att arbeta i en varierande tjänst?

Då erbjuds du en spännande tjänst med stort eget ansvar hos Regi!

Om företaget

Regi Research & Strategi AB arbetar med researchbaserad analys och konsultativ rådgivning som ger ständig förbättring, kvalitetssäkring och affärsutveckling för att utveckla deras kunders verksamhet. Bland Regis kunder återfinns svenska och nordiska kommunikationsbyråer, advokatbyråer och stora och medelstora börsnoterade företag i Norden. Regi utför årliga studier som kartlägger hela branscher och ger insikter i förändringar, trender, framtida utveckling och relationer. De genomför också skräddarsydda uppdrag, workshops och konsultativ rådgivning för sina kunder.

Varje år deltar de eller arrangerar flera seminarier, event och galor. På företaget råder det en öppen och lättsam stämning där medarbetarna får ta ett stort ansvar samtidigt som de har roligt tillsammans på arbetsplatsen. Du kan läsa mer om företaget på deras hemsida; https://regi.se/

Arbetsuppgifter

I rollen som Key Account Manager kommer du att arbeta med befintliga kunder där du får ett eget kundansvar hela processen igenom. Rollen innebär också en stor del bearbetning av nya potentiella kunder. Du ansvarar för hela säljprocessen, allt i från första kundkontakt, fysiska möten, offererande till avslutad affär. Du har också ett ansvar för att presentera resultat och ytterst vara ansvarig för den slutliga leveransen. Därför är det mycket viktigt att du är serviceinriktad, kunnig och strukturerad inom försäljning. Du ska snabbt kunna anpassa dig till olika situationer som kan uppstå samt tycka om att arbeta med människor.

Vi ser att du har god social kompetens, med förmåga att skapa starka relationer både externt och internt. 

Din profil:

  • Akademisk examen.
  • Tidigare erfarenhet av försäljningsarbete där du varit den som bekräftat och avslutat affären med kund.
  • Erfarenhet från annat analys- och undersökningsföretag.
  • Erfarenhet av undersöknings- och analysarbete.
  • Du behärskar officepaketet, främst Word och Excel, med goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du bör vara trygg i dig själv och prestigelös. Du har stor social kompetens och ett påtagligt driv. Ditt sinne för affärer kombinerar du med en stor portion struktur, du vet vad du ska prioritera och lägga tid på för att maximera försäljningen. Det är viktigt att du trivs med att jobba självständigt, du förväntas kunna planera och genomföra ditt arbete på egen hand.

Tjänsten är på heltid (Hybrid) och Regi sitter i fina lokaler på No 18, Centralplan i Stockholm.

För mer information kontakta Erik Haglöf på Bohmans Nätverk erik.haglof@bohmans.com / tel +46(0)70-844 11 60 eller Linda Schmidt linda.schmidt@bohmans.com / tel +46 (0) 76 408 77 91.
Sänd din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer och urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

 

Regi Research & Strategi AB Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

erik.haglof@bohmans.com

Liknande jobb