Kommunikationsansvarig digitala kanaler

Kombispel grundades 1956 bedriver idag tillsammans med Nordic Lottery ett flertal olika lotterier till förmån för olika allmännyttiga ideella organisationer.
Besök gärna www.kombispel.se för mer information.

Om tjänsten:
Kombispel behöver nu förstärka med en person som ska ansvara för hemsidan www.kombispel.se och den digitala kundkommunikationen. Vi söker dig som vill vara med och driva Kombispels fortsatta digitala utveckling och vara en viktig del i Kombispels digitala försäljning. Du kommer att bli en del av det team som tillsammans driver lotterier  för Kombispels ägare och förmånstagare Socialdemokraterna och SSU.

Du rapporterar till affärsområdeschefen för Kombispel och kommer även att arbeta krossfunktionellt tillsammans med andra avdelningar på företaget.

Huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter:

 • Ansvara för att innehållet på Kombispel.se är tilltalande, uppdaterat och korrekt.
 • Produktion av copy, grafisk produktion och bilder, texter, annonser, film, etc.
 • Utskick av mail till befintliga kunder samt kampanjer för rekrytering av nya.
 • SoMe, Facebook och Instagram för Kombispel.
 • SEO för Kombispel.se. och framtagande av utvecklingsförslag för Kombispel.se
 • Produktion av innehåll, text och bild till hemsida, mail, SoMe, annonser, landningssidor
  och publicering av innehåll på Kombispel.se.
 • Utskick av mail till kunder och prospekts.
 • Genomföra kundkommunikation- och försäljningsaktiviteter samt tester i digitala kanaler.
 • Delta i arbetet med planering, genomförande och uppföljning av digitala kampanjer
  tillsammans med övriga både internt och externt.
 • Genomföra och följa upp kundundersökningar.
 • Beställningar till externa leverantörer vid behov.
 • Bistå med korrektur av kommunikations- och kampanjmaterial.

Om dig:
Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i något CMS-verktyg, (gärna Umbraco),  e-postverktyg, (gärna Apsis), är en god skribent och har kunskaper att skapa innehåll för sociala medier, SEO, bildredigering i Adobe Suite. Till rollen krävs också grundläggande kunskaper i programmen Google Analytics, Google Docs och/eller Microsoft Office och att du är flytande i svenska i tal och skrift.

För att trivas och ha framgång i rollen tror vi att du är kreativ, strukturerad, organiserad, prestigelös, och lösningsinriktad. Du bör även gärna vara analytisk, utvecklingsorienterad, självgående och även bra på att samarbeta med andra i ditt team.  Vi ser också att du är en fena på att prioritera och vara initiativrik och att hålla flera aktiviteter igång samtidigt.

Kombispel erbjuder:
Vårt kontor är beläget centralt i Stockholm på Sveavägen 68 och kulturen på Kombispel präglas av stort affärsfokus och driv, förändringsvilja och hjälpsamhet. Det är ett arbete med stor variation och spännande utmaningar. Vi har en målstyrd arbetstid med 37,25 timmars  arbetsvecka och en flexibel arbetsvardag! Självklart får du möjlighet till friskvårdsbidrag och  andra kollektivavtalade förmåner. Befattningen är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.  Tillträde enligt ök.

Välkommen med din ansökan!
Stämmer beskrivningen in på dig? Välkommen att söka så snart som möjligt.  I den här rekryteringen samarbetar vi med Bohmans Nätverk. Urval och intervjuer sker löpande. Ansök med CV och personligt brev via länken till höger ovan.  Vid frågor om rekryteringen - kontakta Linda Schmidt linda.schmidt@bohmans.com.

Kombispel i Sverige AB Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

linda.schmidt@bohmans.com

Liknande jobb