Kommunikationskonsult

Sthlm Urban Advisors grundades 2016 och erbjuder strategisk kommunikationsrådgivning för aktörer som vill vara en del av ett växande Stockholm. Vi är en byrå för aktörer som vill bygga starka varumärken och affärsverksamheter i regionen och där kunskap om politiska processer är en av nycklarna till framgång.

Sthlm Urban Advisors växer och vill förstärka teamet med en erfaren kommunikationskonsult.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och fartfyllt arbete med några av Sveriges mest intressanta varumärken – som står inför spännande utmaningar.

Vår ambition är att vara den främsta rådgivaren till aktörer som vill ha en plats i den växande regionen Stockholm-Uppsala. Uppdragen är både långsiktiga, komplexa och finns inom en rad olika branscher som exempelvis bygg- och fastighet, detaljhandel och finans. Gemensamt för uppdragen är att de ofta är både krävande och intellektuellt stimulerande. Uppdragsgivarnas mål är att bygga starka och motståndskraftiga varumärken, där kontakten med beslutsfattare inom kommunal politik och förvaltning är en affärskritisk relation. Vi hjälper våra uppdragsgivare med just detta - att stärka deras varumärken med strategisk kommunikation som verktyg.

Vi sitter högt upp i Bonnierhuset vid S:t Eriksplan i centrala Stockholm. Vi satsar mycket på våra medarbetares personliga och professionella utveckling vilket skapar en attraktiv företagskultur. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.

Arbetsuppgifter
Om du gillar en stor variation av arbetsuppgifter i ett högt tempo kommer du att trivas utmärkt hos oss. En grundbult i våra leveranser är att göra djupa analyser av varumärkens nuläge, behov, utmaningar och möjligheter. Utifrån detta tar vi fram strategier och stöttar i implementeringen av dem. Våra beställare är oftast på styrelse- eller vd-nivå, vilket ställer mycket höga krav på leveranserna. Vi fokuserar på att arbeta tillsammans med våra uppdragsgivare under längre tidsperioder och bygger på så sätt djup insikt i våra kunders utmaningar och behov. Det betyder att karaktären på uppdragen och arbetsuppgifterna för en enskild kund kan variera över tid, vilket ger omväxling. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att projektleda och ansvara för ett par olika kunder, där du får styra projekten med stöd från resten av teamet. Du blir kundens närmaste kontaktperson och ansvarig för att vårda och utveckla relationen. I rollen som projektledare blir du också huvudansvarig för alla leveranser som görs inom ramen för projekten.

Bakgrund
Vi söker en samhällsintresserad person som sannolikt har cirka sju till tio års arbetslivserfarenhet inom kommunikation, gärna som konsult och lämpligen med bakgrund inom corporate communication och/eller public affairs. Att vara väl förtrogen med att ta fram kommunikationsplaner och varumärkesstrategier krävs för att lyckas, likaså gedigen erfarenhet av projektledning och vana av att arbeta med korta deadlines. Det är ett absolut krav att vara en duktig skribent med förmågan att snabbt kunna ta fram välskrivna dokument och presentationer. Personliga egenskaper vi värderar högt är flexibilitet, stort driv och noggrannhet. Vi ser gärna att du kan använda ditt eget nätverk för att skapa nya samarbeten – både för att utöka kundunderlaget och för att bidra i projekten. Sist men inte minst behöver du dela vår passion för stadsplanering och inte vara rädd att kavla upp ärmarna i alla möjliga typer av projekt.

Välkommen med din ansökan!
Stämmer beskrivningen in på dig? Välkommen att söka så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar vi med Bohmans Nätverk. Vid frågor om rekryteringen - kontakta Ebba Stragne: 076 – 800 98 08 / ebba.stragne@bohmans.com eller Erik Haglöf: 070 - 844 11 60 / erik.haglof@bohmans.com. Urval och intervjuer sker löpande. Ansök med CV och personligt brev via länken till höger ovan.

Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

ebba.stragne@bohmans.com

Liknande jobb