Koncernchef till konsultföretag inom IT, digitalisering och verksamhetsutveckling

Bohmans Nätverk startades 1993 av Claes Bohman med en ambition att ge headhunting en ny skepnad och försöka se människan. Mindre prestigeladdat, mer personligt och med en bättre matchning mellan uppdragsgivaren och individen. Vi klättrar mot 1000 företag som har funnit rätt människor för att utveckla sina verksamheter. Samtidigt har tusentals människor vuxit genom sitt arbete. Att anlita Bohmans är att få tillgång till unika nätverk. Vi bygger företag och förändrar människors liv. Bohmans rekryterar chefer och specialister inom främst marknad, kommunikation, PR och försäljning samt andra affärsnära roller i en allt mer digital värld. www.bohmans.com.

På uppdrag av ett av Sveriges mest entreprenöriella konsultföretag inom IT-, digitalisering och verksamhetsutveckling söker vi nu deras nästa Koncernchef med placering på bolagets huvudkontor i Stockholm.

Om rollen

I rollen som Koncernchef är du en frontfigur för verksamheten både internt och externt. Du ska vara en röst för företaget och en briljant retoriker.  Du jobbar nära styrelse och ägare, och utvecklar en finansiell och operationell plan som går utanför ramarna av vad verksamheten är van vid men som ger muskler att göra lyftet och trygghet att ta risken. Du driver bolagets fortsatta tillväxtresa genom att leda den strategiska utvecklingen och stötta/coacha ledare och medarbetare på de regionala kontoren i övriga delar av landet.

Du kommer arbeta med strukturella och organisatoriska förbättringar men framför allt har du det övergripande ansvaret för att stärka bolagets kultur och utveckla verksamhetens varumärke. Du säkerställer att planerna genomförs genom att motivera, inspirera och leda ledningsgrupp och medarbetare.

Vem vi söker

Vi söker en person med passion för tillväxt. En inspirerande ledare med strategisk höjd och förmåga att visionärt vidareutveckla verksamheten, skala och skapa entreprenörskap, motivera och attrahera alla nuvarande och kommande medarbetare kring den resa verksamheten är ute på. Du har gedigen, operativ erfarenhet av att arbeta i tjänsteintensiva organisationer, och att leda ledare. Du är en värderingsstyrd, jordnära och genuin person. Du förstår vikten av att lyssna in i organisationen men vågar samtidigt ta beslut med fast hand och genomdriva dessa i mål. Du är en facilitator som bidrar med förändringskraft och tydliga visioner - samtidigt som du balanserar detta med god fingertoppskänsla och social smidighet.

Ansök

Är du intresserad är du varmt välkommen att skicka in din ansökan direkt via länken till höger ovan. Under perioden 11 juli – 15 augusti tar processen paus och därefter är vi tillgängliga för att svara på frågor och för att intensifiera arbetet med rekryteringsprocessen. För mer information, kontakta Anders Welin på t: +46 (0)70 633 21 37 alt.  m:  anders.welin@bohmans.com eller Ebba Stragne på t: +46 76-800 98 08 alt.  m:  ebba.stragne@bohmans.com

Bohmans Nätverk Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

anders.welin@bohmans.com

Liknande jobb