Koncerndirektör – Marknad och Kommunikation

OBOS bygger framtidens samfunn og oppfyller boligdrømmer. Vi er Norges største boligbygger og en av de største i Norden. OBOS er eid av sine 470 000 medlemmer, og har virksomhet i Norge og Sverige. Hovedkontoret er i Oslo. Konsernet har ca. 2600 ansatte. Helt siden 1929 har vi skaffet våre medlemmer bolig, samt forvaltet disse på en trygg måte. I tillegg driver vi virksomhet innen rehabilitering, vedlikehold, næringseiendom, bank og eiendomsmegling. Vi tilbyr også et omfattende medlemsprogram til våre medlemmer. I OBOS blir overskuddet ført tilbake til virksomheten for å oppfylle formålet om å bygge boliger for medlemmene.

Vi søker nå etter ny konserndirektør for marked og kommunikasjon som skal sørge for helhetlig kommunikasjon på tvers av og utenfor organisasjonen. Du vil få ansvaret for å koble vår kommersielle virksomhet og strategi med arbeidet innen kommunikasjon og merkevare. En av oppgavene vil være å skape markedsstrategier som samsvarer med våre kommersielle målsettinger, og samtidig ivareta OBOS’ posisjon og merkevarestyrke, samt å få dette til å spille godt sammen med vår digitale tilstedeværelse.

Som konserndirektør for marked og kommunikasjon vil du være en viktig bidragsyter i utformingen av vår strategi med utgangspunkt i et overordnet kommunikasjons- og merkevareperspektiv. Det er også viktig at du har et stort samfunnsengasjement da du også vil ha overordnet ansvar for vårt program for samfunnsutbytte «OBOS gir tilbake» samt en omfattende sponsorvirksomhet innenfor kultur og idrett.
​​​​​​​
Du vil være en viktig del av vårt arbeid med å posisjonere OBOS i Sverige som kjent boligvaremerke. medlemsorganisasjon og viktig samfunnsaktør. Vi skal sørge for at merkevarestyrken som ligger i vårt DNA videreføres til Sverige.
Stillingen rapporterer direkte til konsernsjef, og du vil lede en enhet på pt 20 personer.

 

Dette tror vi om deg:

  • Du har bred erfaring med strategisk kommunikasjonsarbeid og kan vise til gode resultater fra et internasjonalt/nordisk konsern: Du vil være en viktig ressurs og sparringspartner i arbeidet med å utvikle fremtidens OBOS, både i Norge og Sverige, og det er derfor viktig at du har god oversikt, erfaring med å jobbe på tvers av landegrenser og evner å se de lange linjene.
  • Du har sterk digital kompetanse og et godt overblikk over muligheter: Du er en dreven digital markedsfører med sterk kunnskap om formidling av budskap i både betalte og ubetalte kanaler
  • Du er en tydelig leder som spiller andre gode: Du ser verdien av å jobbe gjennom og med andre. Det er viktig at du motiveres av å finne gode løsninger i tett samarbeid med dine medarbeidere og at du brenner for å bygge opp nøkkelpersonene rundt deg.
  • Du er en god kunnskapsdeler og støttespiller: Vi ser etter deg som kan være en strategisk sparringspartner for toppledelsen, samtidig som du evner å lede og videreutvikle sterke fagpersoner i avdelingene.
  • Du ser verdien av god internkommunikasjon: Å sørge for god internkommunikasjon i organisasjonen er et viktig satsingsområde for oss, da vi ser at dette er viktig for å bygge kultur, styrke verdier og samhandling.
  • Du motiveres av å få være med på vår reise: Vi tror du er en person som blir engasjert og motivert av å jobbe i organisasjon med stort fokus på samfunnsansvar, bærekraft og innovasjon.

 

Vi tilbyr:
Hos oss vil du få jobbe med en stor verktøykasse innenfor et felt som angår veldig mange mennesker, nemlig bolig og livet i og mellom husene. Vi tar et viktig samfunnsansvar. Ikke fordi vi må, men fordi vi vil. Gjennom innovasjon og vår kommersielle modell skaper vi fremtidens boliger og bygger fremtidens samfunn. På den måten kommer alltid verdiene vi skaper medlemmene til gode.

Kulturen i OBOS bærer preg av endringsvilje og fokus på utvikling. Selv om din hovedoppgave vil være å tenke strategisk og se de lange linjene, er det viktig at du også er hands on,  kan snu deg raskt og endre kurs ved behov. Vi ser etter deg som motiveres av å være med på vår reise mot å posisjonere oss som Nordens ledende bolig- og samfunnsbygger.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

 

Er dette av interesse for deg, søk her: https://teft.no/stilling/obos-direktor-kommunikasjon-og-marked/ 

 

Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

erik.myrhage@bohmans.com

Liknande jobb