Kundansvarig projektledare

Spotlight grundades 2005 i Stockholm och är specialiserad på affärsdriven kommunikation. Spotlights konsulter stärker sina kunders varumärken och erbjuder framförallt tjänsterna Thought leadership (där vi hjälper kunder att bygga en ledande position inom en specifik fråga) och Integrerade kampanjer (där förtjänad kommunikation samverkar med egna, sociala eller köpta kanaler). Tillsammans med den digitala systerbyrån Dper säkerställer vi att aktiviteterna ger mätbar effekt. Spotlights ambition har alltid varit densamma – att vara bäst i klassen. Företagets strävan att utmana sig själva, den prestigelösa kulturen och viljan att skapa mätbara resultat för sina kunder har gjort Spotlight till en av Sveriges mest prisbelönta byråer när det kommer till kundnöjdhet. År 2020 rankades man som Sveriges näst bästa byrå i kategorin PR och kommunikation i Resumés årliga branschstudie Årets Byrå.

PR-byrån Spotlight är specialiserad på affärsdriven kommunikation för starka varumärken. Byrån har varit lönsam sedan start, är prisbelönt och genomsyras av en stark kultur med fokus på prestigelöshet, engagemang och respekt. Vårt lagtänkande gör att vi alla står bakom den enskilda medarbetaren. Det vi gör bra, har alla bidragit till. Gör vi något mindre bra, så löser vi det tillsammans.

Vår vision är att vara bäst i Sverige på kommunikation som skapar tillväxt. Nu är vi själva i en expansiv fas och vill stärka vår laguppställning med en vass Kundansvarig projektledare. I rollen rapporterar du till teamledare, är ansvarig för kunder inom segmentet konsumenttjänster där du leder och samarbetar med ett team i nuläget bestående av mediespecialister och en planner. Tjänsten är en tillsvidareanställning och vårt kontor finns på David Bagares gata centralt i Stockholm.

Vi sätter stort värde på att utveckla dig. Vi erbjuder spännande och utvecklande arbetsuppgifter och möjlighet till såväl goda interna karriärmöjligheter som att engagera dig i byråns utveckling. Vi försöker varje år resa någonstans tillsammans, för att uppleva nya platser och stärka gemenskapen ytterligare. Förutom en marknadsmässig lön kan vi erbjuda andra fördelaktiga förmåner, som gemensam bonus vid uppnådda mål, sex veckors semester och ett generöst friskvårdsbidrag.


Arbetsuppgifter

Din huvudsakliga uppgift är projektledning, med ansvar för kunduppdragen och att stärka och utveckla samarbetet, där du inger förtroende och ser till att målen nås eller överträffas. Du leder och samarbetar med resten av teamet vilket ställer krav på god kommunikativ förmåga och tydlighet.

Arbetet består av både strategiska och operativa uppgifter, att hantera kommunikationsplaner och strategier lika väl som att skriva pressmeddelanden eller sköta mediekontakter.

Bakgrund

Vi söker dig som har runt fem års erfarenhet av projektledning inom PR antingen från byrå- eller kundsidan. Du har ett kanaloberoende perspektiv, är en god skribent, kan coacha andra och leda projekt framåt. Att ha jobbat med krishantering är ett plus, för att kunna vara en strategisk rådgivare som samtidigt har ett driv och får saker gjorda. Affärssinne och social kompetens är av allra största vikt för att vara den goda och prestigelösa lagspelare vi söker.

Välkommen med din ansökan!
Stämmer beskrivningen in på dig? Välkommen att söka så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar vi med Bohmans Nätverk. Urval och intervjuer sker löpande. Ansök med CV och personligt brev via länken till höger ovan. Vid frågor om rekryteringen - kontakta Ebba Stragne:  ebba.stragne@bohmans.com eller Erik Haglöf: erik.haglof@bohmans.com.
 

Spotlight PR Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

ebba.stragne@bohmans.com