Ledande Arkitekt

Om Wester + Elsner Arkitekter. Wester + Elsners arbetsområde sträcker sig från större fastighetsprojekt och stadsutvecklingsprojekt ner till enskilda byggnader och den känsliga detaljskalan i inredningsprojekt. Med vår kunskap och vårt arbetssätt förstår vi och kan styra vad som skapar liv, flöden och värden i mellanrummen i staden och i byggnaderna intill. I våra uppdrag strävar vi efter att vara en värdeskapande stadslivsutvecklare. Vi utgår alltid från beställarnas och brukarnas olika behov och utifrån en gedigen analys mejslar vi fram en relevant gestaltning. Vi arbetar med lösningar för handel, bostäder, arbetsplatser, samhällsfunktioner och infrastruktur. Kort sagt skapar vi förutsättningar för levande platser där människor trivs.

                                                                                               

WESTER+ELSNER ARKITEKTER SÖKER LEDANDE ARKITEKT TILL VÅRT KONTOR I GÖTEBORG

Vi söker en nyckelperson till Göteborg som är med och bygger upp vår verksamhet på plats. Du är en självgående arkitekt som idag är uppdragsansvarig eller senior handläggare, med minst tio år i branschen.

Den vi söker har ett starkt nätverk och är en frontfigur, med både ambitionen och förmågan att få ihop och leda ett team. Den sociala delen av rollen och rätt kontaktnät med lokal förankring är avgörande för att lyckas, liksom förmågan att kunna ta in och driva stora projekt.

Vår strävan är att vara en attraktiv arbetsplats. Vi tror på samarbete. Den vi söker behöver tycka om att arbeta tillsammans med andra och kunna hålla i taktpinnen i det dagliga arbetet, en närvarande och medverkande ledare som entusiasmerar medarbetarna genom att vara en skicklig arkitekt med god kunskap som stärker oss.

 

Du bygger nätverket och utvecklar verksamheten över tiden genom att vara lyhörd och prestigelös, även i samverkan med kunder och t ex myndigheter. Det är viktigt att vara en stark kraft och samtidigt kunna agera flexibelt i den dagliga verksamheten, att finnas till hands i Göteborg för att skapa kontinuitet och fysisk närvaro.

Är du INTRESSSERAD? Sänd ansökan med cv och personligt brev. Beskriv dig själv, din bakgrund och dina specialkunskaper (portfölj) via länken till vår samarbetspartner Bohmans Nätverk.

 

LÄNK FÖR ANSÖKAN

Vill du ha mer information, vänd dig till Erik Haglöf på Bohmans Nätverk, erik.haglof@bohmans.com eller tel. 0708 441 160, alternativt till Fredrik Rosell på Wester + Elsner, fredrik.rosell@wester-elsner.se tel. 0734 414 991.

 

 

 

Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

erik.haglof@bohmans.com