Marketing Project Leader

Bolon är ett svenskt designföretag som tillverkar innovativa golvlösningar för offentliga miljöer. Företaget är ett tredje generationens familjeföretag som drivs av Annica och Marie Eklund. Under Annica och Maries ledning har Bolon förvandlats från ett traditionellt väveri till ett internationellt designvarumärke med kunder som Armani, Google, Four Seasons Hotels, Chanel, Adidas, Apple och Missoni. Med ett starkt engagemang för hållbarhet designar och producerar Bolon samtliga produkter vid anläggningen i Ulricehamn. Bolon är känt världen över för sina designade golv och samarbeten med några av världens mest ansedda innovatörer och formgivare.

 

Är du den designintresserade Marketing Project Leader som vi letar efter?

Bolon är designfokuserade innovatörer i själ och hjärta. Familjeföretaget med mod att ta plats på den globala scenen. Stolta över sin lokala tillverkning och målmedvetna miljöarbete. Kreativa själar i mötet mellan design, industri och arkitektur.

Du behövs

Bolon har under de senaste åren utvecklats på den globala marknaden. För att ytterligare förstärka positionen söker vi nu en Marketing Project Leader. Placering är antingen på huvudkontoret i Ulricehamn eller på kontoret i Stockholm.

Personliga egenskaper

Innan Bolon tittar på relevant erfarenhet och kvalifikationer ser de till vilken person de möter. Detta för att framgången bygger på individerna som jobbar på företaget och den här rollen är inget undantag. Som alla andra i laget behöver du vara social, personlig och kunna jobba i grupp såväl som självständigt. En positiv inställning till högt tempo och förändring är en tillgång liksom att du gillar att dela med dig av dina tankar och idéer. Som Marketing Project Leader ska du vara en marknadsförare som förstår och tycker det är roligt med försäljning. Du är organiserad och strukturerad samt ambitiös och prestationsorienterad.

Detta förväntar vi oss

Huvuduppgiften är att sprida Bolons globala varumärke på våra lokala marknader genom säljstöttande aktiviteter och verktyg. Vi söker därför en Marketing Project Leader som aktivt ska utveckla och driva marknadsföring och kommunikation med syfte att stötta affärsmålen. Du kommer att jobba fram konkreta planer tillsammans med säljorganisationen, och du har ett stort ansvar i genomförandet. Du får en mycket varierande roll då det kan handla om allt ifrån produktkommunikation till event. Du är en del av Bolons marknadsavdelning, som samspelar med andra interna avdelningar och externa leverantörer. I tjänsten rapporterar du till Chief Marketing Officer.

Vi förväntar oss att du har minst 5 års erfarenhet av en roll som marknadsförare på ett internationellt företag. Universitetsutbildning inom marknadsföring/kommunikation är meriterande. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett måste. Du ska även ha möjlighet att resa regelbundet.

Vad kan vi erbjuda?

För rätt person kan Bolon erbjuda en fantastisk karriärsmöjlighet i en kreativ, inspirerande miljö. Denna roll innehåller en del resor, några dagar per månad.

Ansök

I denna rekrytering samarbetar vi med Bohmans Nätverk. För mer information om tjänsten kontakta Erik Myrhage, erik.myrhage@bohmans.com, 0733-734533.

Välkommen med din ansökan!

 

Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

erik.myrhage@bohmans.com

Liknande jobb