Marketing Specialist

Headquartered in Solna outside of Stockholm, JOBmeal is a leading provider of office coffee services in Sweden and Finland, with a nation-wide presence in both countries through 35 local offices. By being close to the customers and through an entrepreneurial culture, JOBmeal is strongly committed to delivering a great coffee experience to the users of its coffee solutions. JOBmeal has an annual turnover of over 600 million SEK and circa 370 employees. For further information, please visit www.jobmeal.se.

Marketing Specialist

JOBmeal är en ledande leverantör av kaffelösningar och andra närliggande tjänster till arbetsplatser. De samarbetar med de stora kafferosterierna för att sätta guldkant på kundernas jobbdag. JOBmeal erbjuder unika kaffekoncept och arbetar med starka varumärken som till exempel Espresso House, LO´R och Gevalia. Utöver kaffe erbjuds även friskt, bubbligt vatten, ett brett sortiment av relaterade produkter och kaffemaskiner med den absolut senaste tekniken. JOBmeal finns i Sverige och Finland, är en del av JDE – världens största kaffe- och te företag och ingår i JDE´s Nordiska kluster.

Välkommen in på jobmeal.se för att läsa mer! https://www.jobmeal.se/

JOBmeal söker efter dig som uppskattar snabbhet, förändring och vågar ta egna initiativ då
JOBmeal har höga ambitioner framåt! Vi letar efter dig som är villig att gå den extra milen för att lyckas och är uthållig och bidrar till utvecklingen av verksamheten.

Som vår Marketing Specialist kommer du att säkerställa att marknadsavdelningen är effektiv, proaktiv och affärsorienterad, detta genom att utveckla och genomföra vår strategi.

Huvudsakliga ansvarsområden:

• Tillsammans med JOBmeals Marknads- och affärsutvecklingschef samarbetar du med strategisk planering och genomförande med ansvar för att bedöma och utvärdera marknadsföringsinsatser på JOBmeal Sverige  med hänsyn till långsiktiga och kortsiktiga mål och utveckling.

• Assistera och samarbeta i det dagliga arbetet med Marknads- och affärsutvecklingschef.

• Utveckla och säkerställa tillgänglighet av marknadsföringsmaterial och kampanjer. Produktion, distribution och hantering av marknadsföringsmaterial, koncept och presentationer till kunder och lokalkontor - kontakt med marknadsföringsleverantörer och byrå.

• Uppdatering av olika informationskällor internt/externt (webbplats, print on demand-portal, utskick, Expandra, kundpresentationer, APSIS etc.)

• Arrangemang och koordinering av mässor och events.

• Arbete med JOBmeal Sveriges eCommerce plattform med ansvar att bedöma, utvärdera och utveckla  plattformen med hänsyn till långsiktiga och kortsiktiga mål och utveckling.

Bakgrund och färdigheter:

• Du har en förmåga att utveckla, leda och stötta en marknadsavdelning. 

• Du kan projektledning. Du tar ett end-2-end ansvar över projekten och kan arbeta med stakeholder management.  

• Du har en förmåga / är inte främmande för att arbeta i en decentraliserad mer lokal och entreprenöriell miljö, kombinerat med en förmåga att navigera i en internationell och mångkulturell företagsmiljö. Vi tror att du som person har en bred generell bas inom marknadsföring. Du är förändringsbenägen, innovativ och digital.

 •Flytande kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift. 

• Positiv, lösningsorienterad och nyfiken som kan engagera andra kring en vision att hitta nya sätt att stödja affärsutvecklingen och den dagliga verksamheten.

• Affärs- och resultatorienterad fokus med en stark egen drivkraft att nå resultat – självgående med förmåga att självständigt ta ansvar.

• Prestigelös lagspelare med god social kompetens.

• Stark förmåga att strukturera och planera framåt - noggrann men ändå med ett pragmatiskt tänkesätt för att säkerställa framsteg.

Ansök:

Tjänsten är en tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning och med placering Solna, Stockholm. Resor kan förekomma.

Bor du inte i Stockholm med omnejd men är intresserad av tjänsten? Tveka inte att ansöka!

JOBmeal är rikstäckande med 28 kontor tillgängliga som en utgångspunkt för ditt arbete.

Tillträde så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Vid eventuella frågor kontakta rekryteringskonsult Linda Schmidt på 076 408 77 91. Vänligen ansök snarast, intervjuer sker därefter löpande. Bifoga CV och kortfattad ansökan/personligt brev i ett och samma dokument.

 

 

 

 

JOBmeal Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

erik.myrhage@bohmans.com

Liknande jobb