Marknadsansvarig

Bostadsrätterna är en rikstäckande service- och intresseorganisation för Sveriges bostadsrättsföreningar. Med 8 200 föreningar som medlemmar är det också den största bostadsrättsorganisationen. Bostadsrätterna bildades 1921 och hade redan då som mål att stödja och göra det enklare för sina medlemsföreningar. Tidigare hette vi bostadsrättsorganisationen SBC men sedan år 2011 känns vi igen under namnet Bostadsrätterna.

Nu söker vi en marknadsansvarig som vill vara drivande i att ta Bostadsrätterna in i framtiden!

Vi på Bostadsrätterna finns till för våra medlemmar och arbetar varje dag för att leverera bästa service och stöd till framför allt styrelserna i dessa föreningar. Vår marknadsföring syftar till att utöka antalet medlemsföreningar, men också behålla dessa genom attraktiva medlemsförmåner.

Du kommer framförallt jobba operativt men du är också ansvarig för den långsiktiga strategin. Man ska alltså gilla-/vara bra på att utföra, exekvera och implementera. Vi söker dig som har erfarenhet från modern digital marknadsföring, att med små medel ha flera kampanjer och aktiviteter igång samtidigt. Vidare är du en duktig på att skriva, att kunna sätta samman en text anpassad till respektive kanal är något du gör löpande. Du tänker på helheten, från målgrupp och budskapet till distribution och leverans.

Du är en erfaren projektledare som får saker att hända. Du ser helheten samtidigt som du är uppmärksam på detaljer. Du är van att arbeta självständigt och har det egna drivet, men viktigt att du även är en teamplayer och har lätt att samarbeta med andra avdelningar på arbetsplatsen. Du bör ha några års erfarenhet från liknande uppdrag, kanske på byråsidan eller i en linjeorganisation.  

Du har ett stort eget driv och sätter upp höga mål för dig själv. Du kan arbeta med många olika projekt samtidigt utan att tappa den långsiktiga riktningen. Du har lätt att skapa kontakter och förmåga att vinna gehör för dina idéer och uppslag.

Förmodligen har du utbildning inom marknadsföring, IHM, Berghs, Hyper Island eller liknande, men det är inget absolut krav.

Du kommer vara delaktig i en tongivande förening inom ett ämne som berör alla, hur och var vi bor. Ett stort samhällsintresse är nog en förutsättning då vi är ett gäng som är engagerade i samhällsdebatten och vill göra det enklare och bättre för landets bostadsrättsföreningar. Rätt person har stor chans att påverka och göra skillnad för Bostadsrätternas framtida utveckling.   

Vi samarbetar i denna rekrytering med Bohmans Nätverk, för mer information kontakta Jan Berkö, jan.berko@bohmans.com tel +46 (0) 73 626 30 43 eller Linda Segerström, linda.segerstrom@bohmans.com tel +46 (0) 76 408 77 91. Ansökningar hanteras löpande, sista ansökningsdag är 31 mars.

Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

jan.berko@bohmans.com

0736263043

Liknande jobb