Marknadsförare

Bonnier News Live genomför för Dagens industri, Dagens Nyheter, Veckans affärer, Dagens medicin, Aktuell hållbarhet och Resumé mfl varumärken över 100 event per år. Vi samlar Sveriges viktigaste beslutsfattare på nischade och affärsinriktade mötesplatser. Vi producerar bland annat Di Gasell, Startup tour, tematiserade konferenser, skräddarsydda events, utbildningar och seminarier i Almedalen.

Inom affärsområdet Bonnier News Live arrangerar vi årligen runt 100 event, mötesplatser, utbildningar och seminarier där respektive varumärke är avsändare. Vi söker nu en marknadsförare till marknadsavdelningen som har till uppgift att få rätt deltagare till de olika aktiviteterna.

I rollen som marknadsförare kommer du att ansvara för en rad event inom affärsområdet men med huvudfokus på ett varumärke och du har till uppgift att få rätt deltagare till våra event. Framförallt har du den samordnande uppgiften att se till att optimera marknadsföring som genomförs för respektive event. Marknadsföringen utgörs primärt av e-postutskick, annonskampanjer på Facebook/Twitter/Linkedin samt print- och digitala kampanjer i de egna kanalerna. Du jobbar i projektteam kring varje konferens och samarbetar med projektledare, säljare och grafisk formgivare i strävan att nå ut i den tilltänkta målgruppen på bästa sätt.

Vi vill att du har flera års erfarenhet av liknande uppgifter och vana att arbeta med riktade kampanjer med tydligt roi-tänk. Vi har ett starkt digitalt fokus och vill att du känner dig trygg med din kompetens i att optimera sajter och aktiviteter så vi når högsta möjliga konverteringsgrad. Målet med marknadsföringen är att den ska vara direkt köputlösande, och inte bara lead-genererande.

Som person har du ett stort affärssinne som du kombinerar med ett stort driv. Du är prestigelös och lösningsorienterad, och du gillar att jobba i ett högt tempo. Vidare är du kreativ och gillar att hitta nya angreppssätt för att lösa uppgiften samt en utpräglad teamplayer.

Du har en relevant utbildning inom marknadsföring från universitet-/högskola eller motsvarande arbetslivserfarenhet

Vi samarbetar med Bohmans Nätverk i denna rekrytering. För mer information kontakta gärna Jan Berkö jan.berko@bohmans.com 073-626 30 43

Vi ser fram emot din ansökan!

Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

jan.berko@bohmans.com

0736263043

Liknande jobb