Marknadskoordinator (föräldravikariat 1 år) till DLA Piper

DLA Piper är en av världens största advokatbyråer med kontor i över 40 länder i Amerika, Europa, Mellanöstern, Afrika, Asien och Oceanien. Vi är specialister inom affärsjuridikens alla områden och vi har några av världens ledande bolag som klienter. På vårt kontor i centrala Stockholm är vi idag ca 250 medarbetare. Här blir du en del av en gemenskap som bygger på samarbete och stöttning. Läs gärna mer om hur det är att arbeta hos oss på www.dlapiper.se

Advokatfirma DLA Piper Sweden KB is part of DLA Piper, a global law firm operating through various separate and distinct legal entities. Further information can be found at www.dlapiper.com.

Till vår marknadsavdelning söker vi en person som ska bidra till förstklassigt pitch- och klientarbete. Är du noggrann och strukturerad med ett stort intresse för att formulera texter och sätta samman presentationer? Gillar du att samarbeta och samverka i en internationell miljö? Då vill vi träffa dig!  

Vi befinner oss i en omfattande och spännande förändringsresa där vi söker en noggrann och strukturerad person med intresse för pitcharbete. Tjänsten är operativ med tyngdpunkt på att koordinera och skapa pitchar.

Arbetsbeskrivning 

I rollen stöttar du våra olika verksamhetsgrupper. Du formulerar pitchar, samordnar upphandlingar samt hanterar byråns arbete med rankningar. Arbetet sker ibland under tuffa deadlines där du har en koordinerande roll som knyter samman funktioner och grupper. Du kommer att ingå i vårt marknadsteam och rapportera direkt till chefen för marknadsavdelningen. 

Vi erbjuder  

Vi befinner oss i en omfattande förändringsresa och erbjuder möjligheten att aktivt delta i och forma vårt förändringsarbete avseende affärsutveckling på byrån. Arbetet är fritt, självständigt och ansvarsfullt med goda utvecklingsmöjligheter. Du erbjuds en central roll på byrån med många kontaktytor vilket skapar goda förutsättningar för att lära känna hela verksamheten.   

Vårt arbetsklimat präglas av högt tempo och engagemang, ambitiösa kollegor och en internationell miljö. Allt som vi gör ska genomsyras av våra värderingar – Stötta, Samarbeta, Våga och Överträffa – som också binder samman våra kontor i 40 länder. Vi har en kultur som uppmuntrar och värderar individuella möjligheter och initiativ i kombination med inkludering och lagarbete. Här går personlig tillväxt hand i hand med professionell utveckling. 

Tjänsten är ett föräldravikariat med tillträde snarast, med placering på vårt moderna kontor vid Sergels torg i Stockholm. 

Din profil 

För att lyckas i tjänsten krävs det att du har arbetslivserfarenhet från advokatbyrå eller konsultbranschen och är intresserad av näringslivet. Eftersom vi är en global advokatbyrå är det mycket meriterande om du har verkat i en internationell miljö tidigare. Stilistisk förmåga och mycket goda kunskaper i svenska och engelska är viktigt. Du bör med enkelhet kunna formulera säljande och beskrivande material anpassat till våra olika målgrupper.

Vi söker dig som med glädje, engagemang och eget driv tar dig an operativt arbete från start till mål. Egenskaper som vi tror är viktiga för att lyckas i tjänsten är att du är strukturerad, noggrann och ser detaljer. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och trivs i en serviceorienterad roll med flera kontaktytor.

Ansökan

Vi samarbetar med Bohmans Nätverk. Ansök med personligt brev och cv via länken.

Urval och intervjuer sker löpande.

För mer information kontakta Erik Myrhage erik.myrhage@bohmans.com tel. +46(0)733 734533

Vi ser fram emot din ansökan!

DLA Piper Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

erik.myrhage@bohmans.com

Liknande jobb