Marknadskoordinator/Originalare

HSB ProjektPartner är HSBs nationella nyproduktionsbolag och en av Sveriges ledande bostadsutvecklare. Genom vår nationella kompetens kan HSB ytterligare stärka positionen på bostadsmarknaden. Och vi skapar bostäder för nya generationer med projekt som HSB Living Lab. Vi är HSB-föreningarnas partner i nyproduktionen och utvecklar bostäder till HSBs medlemmar och bosparare. HSB är Sveriges största bostadskooperation, en medlemsägd, kooperativ organisation som arbetar med bosparande, byggande och förvaltning.

Marknadskoordinator / Originalare – interimsuppdrag på deltid (60% av en heltidstjänst).

För avdelningen marknad och kommunikation söker vi nu en Marknadskoordinator / Originalare för ett konsultuppdrag på sex (6) månader med möjlig förlängning. Uppdragets sysselsättningsgrad är 60% av en heltidstjänst (24 h/vecka) i veckan. Rollen som marknadskoordinator/originalare innebär att du har många kontaktytor och fungerar som spindeln i nätet när HSB tar fram säljmaterial och genomför kampanjer och marknadsför nya bostäder runt om landet i olika kanaler. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Du kommer att bistå främst marknadsansvariga med stöd inom ditt område i nyproduktionsprojekten samt vara med och kvalitetssäkra kommunikationen till målgruppen bostadsköpare.

I dina arbetsuppgifter ingår att ta fram och uppdatera enklare sälj- och skyltmaterial (tryckt/digitalt), uppdatera annonser i InDesign samt mallar för försäljningsmaterial.

Att boka annonsering, lämna annonsmaterial, följa upp och ha löpande kontakt med reklambyrå och tryckeri ingår också i dina arbetsuppgifter.

Webbpublicering på HSB.se och ansvara för digital kundkommunikation (nyhetsbrev, enkäter, event).

Beställa profilprodukter och projektleda annonsperioder i sociala medier, på Hemnet etc. Inklusive bokningar, underlag, leveranser och uppföljningar. Uppdatera/beställa uppdateringar av InDesignmallar. Uppdatera HSBs bildbank och projektleda fotograferingar/beställa bilder. Stämma av med marknadsansvariga vad som behöver göras i projekten och fånga upp förbättringsförslag.

Din profil:

Vi söker dig som har yrkeserfarenhet om minst cirka två (2) till tre (3) år inom området, med motsvarande arbetsuppgifter och ansvarsområden. Goda kunskaper inom marknadsföring och kommunikation, inklusive det praktiska hantverket.

Önskvärt/meriterande:

Liknande erfarenhet, erfarenhet från reklambyrå (produktionsledare/projektledare) etc.

Relevant utbildning på högskolenivå, Berghs eller motsvarande.

Specifik kompetens inom Adobe InDesign, Adobe Photoshop, Webb-publicering, Apsis e-postmarknadsföring, Office.

Till detta ser vi även att du är en god skribent och kan tolka och tillämpa en grafisk profil. Vi arbetar naturligtvis med marknadsföring i sociala medier och det är en fördel om du har erfarenhet av Google Analytics och Facebooks Business manager. Du är prestigelös, resultatinriktad och nyfiken och serviceminded. I rollen krävs även ordning och reda, struktur och god planeringsförmåga som är van att leverera med kvalitét.

Mer information
Tjänsten är en inhyrning via Bohmans Nätverk på heltid och är en konsultlösning med möjlighet till förlängning på HSB i Stockholm, Fleminggatan 41.  Tillträde sker snarast. Vi intervjuar kandidater löpande. Skicka din ansökan via länken med ditt CV, portfolio och personligt brev. Sista ansökningsdag 6 mars. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen!
För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta Linda Schmidt, linda.schmidt@bohmans.com, Rekryteringskonsult Bohmans Nätverk.

 

Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

linda.schmidt@bohmans.com

Liknande jobb