Marknadsprojektledare till TV4

TV4 är Nordens största kommersiella tv-bolag. Vi är ledande i utvecklingen av rörlig bild och digitaliseringen av tv-industrin med hjälp av kraften och styrkan i våra varumärken – och hos våra fantastiska medarbetare. Med en stor mängd tv-kanaler och andra tjänster, bjuder vi in hela Sverige till en tv-upplevelse i världsklass. Att ständigt vara relevanta, stå på användarnas sida och att vara en del av Sverige – det är några av våra viktigaste uppgifter. 

TV4 befinner sig i en transformationsresa - från tittare till användare - och företagets framgång bygger på dess fortsatta förmåga att ge användare, annonsörer och samarbetspartners upplevelser och erbjudanden som gör att de vill återkomma gång på gång. Med användaren i fokus i allt TV4 gör skapar företaget uppmärksamhet, nyfikenhet och engagemang för dess älskade innehåll, varumärken och plattformar.

Marknadsprojektledare

Nu stärker TV4:s marknadsavdelning teamet med en marknadsprojektledare. Teamets uppdrag är att ta fram effektiv och kreativ marknadsföring för TV4:s innehåll och tjänster. Det kan handla om allt ifrån en kampanj inför premiären av nya Robinson till att göra kampanjer för TV4:s streamingtjänst TV4 Play. I rollen som marknadsprojektledare ansvarar du för marknadsföringskampanjer från start till mål genom att skapa, planera och maximera arbetet utifrån budget, resurser och tid. För att lyckas med det tror vi att du är kreativ, strukturerad och att du drivs av att skapa kommunikation som berör och tar TV4 in i morgondagens digitala tittarlandskap.

Vem vi söker

Vi söker dig som är social, kan bygga relationer och samarbeten både med interna och externa kontakter. Du är förtroendeingivande och hittar lösningar när du möts av utmaningar på en arbetsplats präglad av förändring och högt tempo. Du är van vid att prioritera och jobba mot deadlines. Med din analytiska kunskap skapar du effektiv marknadsföring som leder varje projekt mot företagets affärsmål.

För att lyckas i rollen tror vi att du:

  • har 5-7 års erfarenhet av marknadsföring, kommunikation eller reklam, gärna med fokus på digitala medier.
  • är en erfaren projektledare med god känsla för hela processen – från budgetering, strategisk kampanjplanering och idéskapande till leverans, uppföljning och utvärdering.
  • har erfarenhet från byrå eller varit beställare av kampanjmaterial (print, digitalt, rörligt och dyl.).
  • arbetat med  marknadsföring av underhållning och konsumentprodukter i en digital miljö (B2C) är meriterande.
  • är väl bevandrad i byråvärlden och har goda kontakter bland reklam, medie- och kommunikationsbyråer och produktionsbolag.
  • jobbat med  företag/projekt som befinner sig i en digital transformation.
  • Universitet- eller högskoleutbildning eller motsvarande arbetserfarenhet inom relevant område.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning och med placering i Stockholm. Tillträde omgående.

Att jobba på TV4

På TV4 jobbar vi i en hybridmodell som innebär att kontoret är den primära arbetsplatsen men det finns möjlighet att arbeta delvis hemifrån, efter överenskommelse med chef.

Du sitter i mediehuset i Stockholm, ett stenkast från Gärdets t-banestation. I huset finns ett eget gym med träningsklasser, goda luncher på vår restaurang och cirka 1000 engagerade kollegor som jobbar med allt från beställning av program och projektledning till marknadsföring och teknikutveckling. 

Vi erbjuder en modern arbetsplats med den senaste tekniken, nyrenoverade lokaler, flexibla arbetsmiljöer och goda förutsättningar att balansera arbetsliv med privatliv. 

Ansök

I denna rekrytering samarbetar TV4 med Bohmans Nätverk. Ansök med CV och personligt brev via länken. För mer information om rollen och processen, vänligen kontakta Anders Welin på t: +46 (0)70 633 21 37 alt.  m:  anders.welin@bohmans.com eller Ebba Stragne på t: +46 76-800 98 08 alt.  m:  ebba.stragne@bohmans.com

TV4 Media AB Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

anders.welin@bohmans.com

Liknande jobb