Pizza Hut söker Head of People and Culture

 

 

Pizza Hut söker Head of People and Culture

1958 grundade Bröderna Frank och Dan Carney från Kansas Pizza Hut. De lånade 600 dollar av sin mamma och slog upp dörrarna till sin första restaurang i Wichita. Det blev succé. Idag finns vi, Pizza Hut, i över 100 länder. Ett starkt varumärke, känt för sina spännande smaker och unika deg, som inte serveras någon annanstans.

Vill du vara med och fortsätta succén och lära dig att tillaga en äkta Pan Pizza?

Då är du kanske precis den vi letar efter. Pizza Hut är i ett läge av stark förändring, med en ompositionering av varumärket och satsning på tillväxt. Våra anställda ska känna att de kan göra karriär hos oss, med tydliga karriärvägar som gör valet av arbetsgivare enkelt för att de kan nå sin fulla potential hos oss. Med en stabil och långsiktig ägare kan vi göra något stort tillsammans.

Pizza Hut söker Head of People and Culture

Prestigelöshet är ett nyckelord i vår organisation för att skapa den förändring vi söker, med självförtroende och tillit i en starkt värderingsstyrd verksamhet som behöver få mer struktur och styrning, utan att för den skull tappa drivet framåt. Tydliga hållbarhetsmål är ytterligare en viktig pusselbit.

Det finns självfallet en del utmaningar och många möjligheter kopplade till denna roll, där en del av detta handlar om att våra restauranger runt om i landet är relativt självständiga. Våra bästa restauranger är också våra bästa förebilder, de som hela tiden laddar vårt varumärke med det vi strävar efter och som är grunden för att vi kan fortsätta växa som företag.

Vi växer och rör oss mot 500 anställda i de mest hektiska perioderna under året på våra totalt 25 restauranger över hela landet. Vi är nu i ett skede där vi vill arbeta mer strategiskt och framåtlutat, med strävan att bli Sveriges bästa arbetsplats inom vår bransch och ett av Sveriges starkaste varumärken. Kollektivavtal och en nitisk strävan att göra rätt för oss och våra medarbetare är en självklarhet. Transparens är ett nyckelord. Med rätt prioriteringar inom HR kan vi agera mer proaktivt för att skapa långsiktiga värden.

Vem är du?
Vi tror att du är van att driva utveckling och trygg inom hela HR-området, van att arbeta med andra ledare och drivs av att utveckla både människorna och affären sida vid sida. Vi söker därför dig som kanske idag redan är chef eller som är nummer två på en större HR-avdelning, en person med hög integritet och vana av förändringsarbete i ett bolag som också är ett starkt konsumentvarumärke. Att du har en liknande resa bakom dig gör det lättare för oss att förstå varför du passar hos oss i detta skede av vår utveckling. Du har visat att du kan få ihop grupper av människor kring gemensamma mål och ambitioner, att du kan vara med och skapa en infrastruktur för gemenskap.

Du kommer till ett huvudkontor med cirka 15 personer där du ska känna att vi gör detta arbete tillsammans. Det är vi som driver företaget för att nå de uppsatta målen. Den pusselbit som du ska bidra med är att vi ännu starkare kan attrahera, utveckla och sedan behålla vår personal inom våra olika områden.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Vi söker dig som drivs av en passion för ”people-frågor” och trivs inom HR nära Pizza Huts kärnaffär!
 • Arbeta både operativt och strategiskt i nära samarbete med våra andra ledare
 • Ledarskaps- och medarbetarutveckling
 • Workforce planning
 • Arbetsrätt, förhandlingar och olika former av chefsstöd
 • Initiera, utforma, driva och sedan följa upp olika program, processer och verktyg för hur vi arbetar med vår personal

Erfarenhet:

 • Relevant utbildning inom HR-området (eller motsvarande) är ett krav
 • Erfarenhet av att skapa gemenskap och stolthet
 • Kunna omsätta strategi till handlingsplan
 • Analytisk förmåga
 • Internkommunikation
 • Hållbarhetsfrågor
 • Employer branding

Vad vi erbjuder dig?
Du kommer in i ett spännande skede där vi arbetar gemensamt för att skapa det nya PizzaHut. Vi jobbar snabbrörligt och framåtlutat, där självledarskap och digitala verktyg hela tiden får utmana traditionella arbetssätt i vår bransch, för att du ska ha möjligheter att påverka vår utveckling framåt. Du rapporterar till vår VD Richard Forsshéll och kommer att ingå i vår ledningsgrupp. Vi sitter i centrala Stockholm och jobbar med en hybridlösning som innebär tre dagar på kontoret och två dagar hemma.

Anställningsform. 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med provanställning. Tillträde efter överenskommelse.

Ansök med cv samt personligt brev via länken. För mer information kontakta Erik Haglöf erik.haglof@bohmans.com / tel +46 (0) 708 44 11 60 eller Linda Schmidtlinda.schmidt@bohmans.com / tel +46 (0)76 408 77 91

 

Pizza Hut Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

erik.haglof@bohmans.com