PR & Marknadsansvarig

Defunc är ett nytt svenskt hörlurskoncept som lanserades hösten 2015. Konceptet går främst ut på att förenkla produkterbjudandet för slutkonsumenten genom att ha ett mycket tydligt funktionserbjudande tillsammans med tillhörande Point of Sales-material i butik. Under 2017 breddades sortimentet till att omfatta ett helt audiosortiment med såväl hörlurar som högtalare. På endast två år har bolaget lyckats etablera sig i bland annat Norden, Storbritannien, Frankrike, Italien, Japan, Kanada och USA. Utvecklingen på flertalet ytterligare marknader pågår just nu. Bolaget räknar 2018 med en försäljning om 60 MSEK.

Startupföretaget Defunc växer så det knakar och söker därför en PR & Marknadsansvarig med tillträde så snart som möjligt. Den här personen får huvudansvaret för all marknadskommunikation och kommer arbeta med PR, sociala medier, utveckling av olika samarbeten och i viss mån även en del med events/mässor.

Verksamheten bedrivs i en vindsvåning på Östermalm i Stockholm och på kontoret jobbar ett tajt och prestigelöst gäng som är redo att ta Defunc till nästa nivå. Är du en driven, nyfiken och utåtriktad person som brinner för digital kommunikation, tidigare jobbat med konsumentprodukter och vill hoppa på bolagets fortsatta resa?

Dina arbetsuppgifter

Du ansvarar för strategiskt och operativt arbete med PR och sociala medier. Du samarbetar och kommunicerar ut gemensamma budskap med våra utländska distributörer och dina arbetsuppgifter har tydligt digitalt fokus. Du rapporterar till vd och har ett tätt samarbete med övriga medarbetare.

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen krävs att du är en vass skribent som behärskar både svenska och engelska mycket väl. Vi tror att du har minst fem års relevant arbetslivserfarenhet, tidigare haft en liknande tjänst och är utbildad inom media, kommunikation och/eller marknadsföring. Du hanterar både Office-paketet och att köra bil (B-körkort krävs). Det är meriterande men inte ett måste om du har kunskap i Photoshop och kan tala språk som franska, tyska eller spanska. Det allra viktigaste är att du har en positiv och lösningsorienterad attityd.


Välkommen med din ansökan!

Känner du dig träffad? Tveka inte att skicka in din ansökan via länken. I den här rekryteringen samarbetar Defunc med Bohmans Nätverk. Har du frågor eller funderingar - kontakta Ebba Stragne på ebba.stragne@bohmans.com / 076 - 800 98 08.

Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

ebba.stragne@bohmans.com

Liknande jobb