PR & Social Media Manager

EVY Technology är ett svenskt hudvårdsföretag som främst baserar sina produkter på en unik teknologi i mousseform.  Vi fokuserar på solskydd och vill leverera högkvalitativ hudvård anpassad till den känsliga huden.  Vi följer vår övertygelse om vad bra hudvård är, oavsett trender. Omtanke för kunden och frihet i solen är våra ledord.  Vi har 20 års erfarenhet av hudvårdsteknologin men alltid innovativa och tänker stort. EVY säljs av både hudläkare och hudsalonger till Apotekskedjor och andra större aktörer.

Evy Technology är i en spännande utvecklingsfas där vi bland annat kommer fokusera mer på internationell försäljning och utländska kontakter. Som en del i detta arbete söker vi nu en driven och kreativ PR & Social Media Manager som är van vid att arbeta på engelska.

Om tjänsten

I rollen kommer du att administrera och koordinera den dagliga kommunikationen i EVYs sociala mediekanaler. Detta innefattar att du även ska sammanställa och skapa content av befintligt material via våra olika partners och kunder samt från vår PR-byrå. Framför allt ska du gilla att kommunicera med våra kunder och influencers på olika forum och ta kontakt med intressanta samarbetspartners.  Du blir kontakten utåt inom EVY så skrivandet och kundservice är i fokus. Utskick av nyhetsbrev och enklare design ingår samt löpande support till det övriga teamet inom PR och försäljning.

Hos oss får du vara med och påverka – mer än du tror! Våra medarbetares idéer och egna initiativ är inte bara välkomna utan en självklar förutsättning för att vi som företag ska fortsätta driva utvecklingen i branschen. Hos oss får du möjlighet att påverka din arbetsdag och självständigt driva dina projekt.

Om den vi söker

Du är en självgående person och har lätt att samarbeta med andra. Du ser vad som behöver göras, är prestigelös och är inte rädd att ta egna initiativ. Som person är du serviceinriktad, flexibel och kommunikativ med stor ansvarskänsla. Men framför allt är du ivrig att lära dig och utvecklas med företaget.

Vi söker dig som är färdig med din utbildning inom digital marknadsföring eller social media.

  • Du har en stor passion för digital marknadsföring och kommunikation
  • Goda kunskaper inom; social media, influenser marketing, digitala plattformar och trender inom området
  • Är genuint intresserad av hudvård
  • Goda kunskaper inom kommunikation – tal och skrift
  • Goda kunskaper såväl svenska som engelska – tal och skrift
  • Mycket goda datakunskaper, fördel om du t ex har kunskaper inom InDesign, Mailchimp och Wordpress
  • Drivs av utveckling, utmaningar och att få ansvar
  • Strukturerad och ordningsam
  • Meriterande med erfarenhet inom PR, bloggbearbetning, events och samarbeten

vrigt

Tjänsten är en tillsvidare anställning med sex månaders provanställning. Tillträde snarast efter överenskommelse och placeringen är vårt huvudkontor på Nybrogatan 64 i Stockholm. Vi är måna om att du ska lyckas och trivas hos oss, din anställning inleds därför med ett utbildningsprogram kopplat till varumärket EVY, våra produkter och din tjänst. Hoppas att du vill bli en av oss!

Ansökan

Sök gärna så snart som möjligt. Vi samarbetar med Bohmans Nätverk. Vid frågor om rekryteringen - kontakta Erik Myrhage: 0733 73 45 33 / erik.myrhage@bohmans.com eller Linda Schmidt: 0764 08 77 91 / linda.schmidt@bohmans.com. Urval och intervjuer sker löpande. Ansök med CV och personligt brev via länken till höger ovan.

EVY Technology Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

erik.myrhage@bohmans.com

Liknande jobb