Produktionsledare/projektledare frilans, Södra Sverige

Bohmans Nätverk startades 1993 av Claes Bohman med en ambition att ge headhunting en ny skepnad och försöka se människan. Mindre prestigeladdat, mer personligt och med en bättre matchning mellan uppdragsgivaren och individen. Vi klättrar mot 1000 företag som har funnit rätt människor för att utveckla sina verksamheter. Samtidigt har tusentals människor vuxit genom sitt arbete. Att anlita Bohmans är att få tillgång till unika nätverk. Vi bygger företag och förändrar människors liv. Bohmans rekryterar chefer och specialister inom främst marknad, kommunikation, PR och försäljning samt andra affärsnära roller i en allt mer digital värld. www.bohmans.com.

På kunds uppdrag så behöver vi flera produktionsledare under året och vill därför se över vilka som finns tillgängliga i vårt nätverk och fylla på med nya duktiga personer som har stor erfarenhet av att leda omfattande projekt.

Tidsperioden kan vara omgående och några månader framåt, men kan också vara med början efter sommaren och 3-8 månader därefter. Så - bra att veta när du är tillgänglig. Oftast är det 100% under dessa perioder.

Du bör ha arbetat minst 5 år som produktionsledare på reklambyrå eller intern marknadsavdelning med större reklamproduktion. 

Beskriv bredden på dina projekt du varit med att driva och gärna ner på nivån att man förstår hur mycket digital, rörlig produktion du har varit med om att genomföra. 

Vi behöver en bredd - alla behöver inte vara tekniskt orienterade, men bra att tydligt kunna urskilja vilket som är din spetskompetens och vad du själv tycker är roligt att jobba med.

Hoppas att vi hörs snart!

Skicka in ett CV med ett personligt brev som beskriver lite mer ingående vad du brinner för i rollen. Skicka inte CV till våra mailadresser p g a GDPR.

Vill du veta mer kan du höra av dig till: Johan Larsson: johan.larsson@bohmans.com eller Olle Victorin: olle.victorin@bohmans.com 

 

Bohmans Nätverk Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

johan.larsson@bohmans.com